До Велигден преостануваат уште:

Велигденски календар

Нови Производи

Интересни информации

  • ПРВОТО ЈАЈЦЕ ИМА МАГИЧНА МОЌ
    ПРВОТО ЈАЈЦЕ ИМА МАГИЧНА МОЌ
    ПРВОТО ЈАЈЦЕ ИМА МАГИЧНА МОЌ За првото јајце се верува дека има магиска моќ, па затоа неговото место е под иконата. Во народните преданија се вели дека со него се лекуваат одредени болести....
    Прочитај повеќе

ТРАДИЦИЈА, КВАЛИТЕТ И ДОВЕРБА
ДПТУ ПАЛЕТА 7 дооел
ул. Герника бр. 81
1000 Скопје, Македонија
Тел/Факс: +389 2 2793 087
Моб: +389 78 266 793; +389 78 266 585
Е-маил: info@paleta7.com