[:mk]Производи[:en]Products[:sr]Proizvodi[:]

ЗЛАТЕН ЖЕЛАТИН ЗА 10 ЈАЈЦА

ЗЛАТЕН ЖЕЛАТИН ЗА 10 ЈАЈЦА

ЗЛАТЕН ЖЕЛАТИН ОБОЈУВАЊЕ НА 10 ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА

Најлесен начин за обојување на велигденски јајца:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО
За да си ја олесните работата, во прилог, погледнете го youtube видеото, кое ќе го најдете во описот на производот.

Повеќе

БИСЕРЕН ЖЕЛАТИН – ЦРВЕН

БИСЕРЕН ЖЕЛАТИН - ЦРВЕН

БИСЕРЕН ЖЕЛАТИН – ЦРВЕН

Најлесен начин за обојување на Велигденски јајца:
*ЕДНОСТАВНО
*БРЗО
*ЛЕСНО
За да си ја олесните работата, во прилог, погледнете го youtube видеото, кое ќе го најдете во описот на производот.

Повеќе

БИСЕРЕН ЖЕЛАТИН – ЖОЛТ

БИСЕРЕН ЖЕЛАТИН - ЖОЛТ

БИСЕРЕН ЖЕЛАТИН – ЖОЛТ

Најлесен начин за обојување на Велигденски јајца:
*ЕДНОСТАВНО
*БРЗО
*ЛЕСНО
За да си ја олесните работата, во прилог, погледнете го youtube видеото, кое ќе го најдете во описот на производот.

Повеќе

БИСЕРЕН ЖЕЛАТИН – ЗЕЛЕН

БИСЕРЕН ЖЕЛАТИН - ЗЕЛЕН

БИСЕРЕН ЖЕЛАТИН – ЗЕЛЕН

Најлесен начин за обојување со бисерен сјај на велигденски јајца:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО
За да си ја олесните работата, во прилог, погледнете го youtube видеото, кое ќе го најдете во описот на производот.

Повеќе

БИСЕРЕН ЖЕЛАТИН – ПЛАВ

БИСЕРЕН ЖЕЛАТИН - ПЛАВ

БИСЕРЕН ЖЕЛАТИН ПЛАВ

Најлесен начин за обојување со бисерен сјај на велигденски јајца:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО
За да си ја олесните работата, во прилог, погледнете го youtube видеото, кое ќе го најдете во описот на производот.

Повеќе

ЕДНОБОЈНА СЛАМА

ЕДНОБОЈНА СЛАМА

ЕДНОБОЈНА СЛАМА – ВЕЛИГДЕНСКИ ДЕКОРАТИВЕН УКРАС

Најлесен начин за декорирање на велигденска трпеза:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО

Повеќе

ТРОБОЈНА СЛАМА

ТРОБОЈНА СЛАМА

ТРОБОЈНА СЛАМА – ВЕЛИГДЕНСКИ ДЕКОРАТИВЕН УКРАС

Најлесен начин за декорирање на Вашата велигденска трпеза:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО

Повеќе

СТИКЕР ЦИРКОН

СТИКЕР ЦИРКОН

СТИКЕР – ЦИРКОН
ДЕКОРАТИВНА СЛИКИЧКА ЗА УКРАСУВАЊЕ НА ОБОЕНИТЕ ЈАЈЦА

Најлесен начин за декорирање и украсување на велигденските јајца:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО
За да си ја олесните работата, во прилог, погледнете го youtube видеото, кое ќе го најдете во описот на производот.

Повеќе

СТИКЕРИ

СТИКЕРИ

СТИКЕР
ДЕКОРАТИВНА СЛИКИЧКА ЗА УКРАСУВАЊЕ НА ОБОЕНИТЕ ЈАЈЦА

Најлесен начин за декорирање и украсување на велигденските јајца:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО
За да си ја олесните работата, во прилог, погледнете го youtube видеото, кое ќе го најдете во описот на производот.

Повеќе

СТИКЕРИ ДЕТСКИ

СТИКЕРИ ДЕТСКИ

СТИКЕРИ – ДЕТСКИ
ДЕКОРАТИВНА СЛИКИЧКА ЗА УКРАСУВАЊЕ НА ОБОЕНИТЕ ЈАЈЦА

Најлесен начин за декорирање и украсување на велигденските јајца:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО

Повеќе

ТРАДИЦИЈА, КВАЛИТЕТ И ДОВЕРБА
ДПТУ ПАЛЕТА 7 дооел
ул. Герника бр. 81
1000 Скопје, Македонија
Тел/Факс: +389 2 2793 087
Моб: +389 78 266 793; +389 78 266 585
Е-маил: info@paleta7.com