[:mk]Производи[:en]Products[:sr]Proizvodi[:]

ФОЛИИ ДОЛГИ

ФОЛИИ ДОЛГИ

ФОЛИЈА ДОЛГА
ДЕКОРАТИВНА СЛИКИЧКА ЗА УКРАСУВАЊЕ НА ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА

Најлесен начин за декорирање и украсување на велигденските јајца:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО
За да си ја олесните работата, во прилог, погледнете го youtube видеото, кое ќе го најдете во описот на производот.

Повеќе

СТИКЕР ЦИРКОН-КРУНА

СТИКЕР ЦИРКОН-КРУНА

СТИКЕР ЦИРКОН-КРУНА
ДЕКОРАТИВНА СЛИКИЧКА ЗА УКРАСУВАЊЕ НА ОБОЕНИТЕ ЈАЈЦА

Најлесен начин за декорирање и украсување на велигденските јајца:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО
За да си ја олесните работата, во прилог, погледнете го youtube видеото, кое ќе го најдете во описот на производот.

Повеќе

3Д САМОЛЕПЛИВИ СЛИКИЧКИ

3Д САМОЛЕПЛИВИ СЛИКИЧКИ

3D САМОЛЕПЛИВИ СЛИКИЧКИ
ДЕКОРАТИВНА СЛИКИЧКА ЗА УКРАСУВАЊЕ НА ОБОЕНИТЕ ЈАЈЦА

Најлесен начин за декорирање и украсување на велигденските јајца:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО
За да си ја олесните работата, во прилог, погледнете го youtube видеото, кое ќе го најдете во описот на производот.

Повеќе

ВЕЛИГДЕНСКА СТАЛАЖА

ВЕЛИГДЕНСКА СТАЛАЖА

ВЕЛИГДЕНСКА СТАЛАЖА ЗА ЈАЈЦА

Најлесен начин за декорирање и украсување на велигденската трпеза:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО
За да си ја олесните работата, во прилог погледнете го youtube видеото, кое ќе го најдете во описот на производот.

Повеќе

ДРВЕНИ ЈАЈЦА ЗА БОЕЊЕ

ДРВЕНИ ЈАЈЦА ЗА БОЕЊЕ

ДРВЕНО ЈАЈЦЕ ЗА БОЕЊЕ – ВЕЛИГДЕНСКИ ДЕКОРАТИВЕН УКРАС

Најлесен начин за декорирање украсување на велигденска трпеза:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО

Повеќе

ДРВЕНИ ЈАЈЦА 1/30 ТАБЛА

ДРВЕНИ ЈАЈЦА 1/30 ТАБЛА

ДРВЕНИ ЈАЈЦА 1/30 (Табла) – ВЕЛИГДЕНСКИ ДЕКОРАТИВЕН УКРАС

Најлесен начин за декорирање и украсување на велигденската трпеза:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО

Повеќе

СТИКЕРИ ЖИВОТНИ

СТИКЕРИ ЖИВОТНИ

ВЕЛИГДЕНСКИ СТИКЕР – ЖИВОТНИ
ДЕКОРАТИВНА СЛИКИЧКА ЗА УКРАСУВАЊЕ НА ОБОЕНИТЕ ЈАЈЦА

Најлесен начин за декорирање и украсување на велигденските јајца:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО

Повеќе

ВЕЛИГДЕНСКИ СТИКЕР-СМЕШКОВЦИ

ВЕЛИГДЕНСКИ СТИКЕР-СМЕШКОВЦИ

ВЕЛИГДЕНСКИ СТИКЕР – СМЕШКОВЦИ
ДЕКОРАТИВНА СЛИКИЧКА ЗА УКРАСУВАЊЕ НА ОБОЕНИТЕ ЈАЈЦА

Најлесен начин за декорирање и украсување на велигденските јајца:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО

Повеќе

ТАЦНА ЗА 4 ЈАЈЦА

ТАЦНА ЗА 4 ЈАЈЦА

ТАЦНА ЗА 4 ЈАЈЦА

Најлесен начин за декорирање и украсување на велигденската трпеза:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО

Повеќе

СТИКЕРИ РЕЛЈЕФНИ

СТИКЕРИ РЕЛЈЕФНИ

СТИКЕР РЕЛЈЕФНИ
ДЕКОРАТИВНА СЛИКИЧКА ЗА УКРАСУВАЊЕ НА ОБОЕНИТЕ ЈАЈЦА

Најлесен начин за декорирање и украсување на велигденските јајца:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО

Повеќе

ТРАДИЦИЈА, КВАЛИТЕТ И ДОВЕРБА
ДПТУ ПАЛЕТА 7 дооел
ул. Герника бр. 81
1000 Скопје, Македонија
Тел/Факс: +389 2 2793 087
Моб: +389 78 266 793; +389 78 266 585
Е-маил: info@paleta7.com