[:mk]Украси[:en]Decorations[:sr]Ukrasi[:]

ЕДНОБОЈНА СЛАМА

ЕДНОБОЈНА СЛАМА

JEDNOBOJNE SLAME – USKRSNI DEKORATIVNI UKRAS

Najlakshi nachin za dekoriranje Vash Uskrsni sto:
* JEDNOSTAVNO
* BRZO
* LAKO

Повеќе

ТРОБОЈНА СЛАМА

ТРОБОЈНА СЛАМА

ТРОБОЈНА СЛАМА – ВЕЛИГДЕНСКИ ДЕКОРАТИВЕН УКРАС

Најлесен начин за декорирање на Вашата велигденска трпеза:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО

Повеќе

ВЕЛИГДЕНСКА СТАЛАЖА

ВЕЛИГДЕНСКА СТАЛАЖА

ВЕЛИГДЕНСКА СТАЛАЖА ЗА ЈАЈЦА

Најлесен начин за декорирање и украсување на велигденската трпеза:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО
За да си ја олесните работата, во прилог погледнете го youtube видеото, кое ќе го најдете во описот на производот.

Повеќе

ДРВЕНИ ЈАЈЦА 1/30 ТАБЛА

ДРВЕНИ ЈАЈЦА 1/30 ТАБЛА

ДРВЕНИ ЈАЈЦА 1/30 (Табла) – ВЕЛИГДЕНСКИ ДЕКОРАТИВЕН УКРАС

Најлесен начин за декорирање и украсување на велигденската трпеза:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО

Повеќе

ДРВЕНО ЈАЈЦЕ 1/1

ДРВЕНО ЈАЈЦЕ 1/1

ДРВЕНО ЈАЈЦЕ 1/1 – ВЕЛИГДЕНСКИ ДЕКОРАТИВЕН УКРАС

Најлесен начин за декорирање и украсување на велигденската трпеза:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО

Повеќе

ТАЦНА ЗА 4 ЈАЈЦА

ТАЦНА ЗА 4 ЈАЈЦА

ТАЦНА ЗА 4 ЈАЈЦА

Најлесен начин за декорирање и украсување на велигденската трпеза:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО

Повеќе

ТРАДИЦИЈА, КВАЛИТЕТ И ДОВЕРБА
ДПТУ ПАЛЕТА 7 дооел
ул. Живко Фирфов бр. 49
1000 Скопје, Македонија
Тел/Факс: +389 2 2793 087
Моб: +389 78 266 585; +389 78 266 585
Е-маил: info@paleta7.com