ФОЛИИ ДОЛГИ

ФОЛИИ ДОЛГИ

ФОЛИИ ДОЛГИ
ДЕКОРАТИВНА СЛИКИЧКА ЗА УКРАСУВАЊЕ НА ОБОЕНИТЕ ЈАЈЦА

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА:
1. ИСЕЧЕТЕ ГИ СЛИКИЧКИТЕ ПО МОТИВ.
2. СТАВЕТЕ ГО ВЕЌЕ СВАРЕНОТО ЈАЈЦЕ ОБВИТКУВАЈЌИ ГО ВО СЛИКИЧКАТА.
3. СПУШТЕТЕ ГО ЈАЈЦЕТО ВО ВРЕЛА ВОДА НА ТЕМПЕРАТУРА ДО 100°С ОД 3 ДО 5 СЕКУНДИ.
ВНИМАНИЕ: ПОРАДИ ВРЕЛАТА ВОДА МАЛИ ДЕЦА МОЖАТ ДА ДЕКОРИРААТ ВО ПРИСУСТВО НА ВОЗРАСНО ЛИЦЕ.

ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ЧУВА НА ТЕМПЕРАТУРА ДО 30°C.

НАШ ПРЕДЛОГ:
СЕТО ОВА МОЖЕТЕ ДА ГО ПРОСЛЕДИТЕ И НА СЛЕДНИТЕ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ:

  • FB page “Paleta 7”
  • You Tube со внесување на фразата: “Decoriranje jajca – Folii za ukrasuvanje na Veligdenski jajca – Paleta 7”

СРЕЌНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ

СОСТАВ:
УПОТРЕБЛИВО ДО:
СЕРИЈА:

БАР КОД:
 531029200030?
ЗБИРНО ПАКУВАЊЕ: 1/25
ТРАНСПОРТНО ПАКУВАЊЕ:
НЕТО:
БРУТО ТЕЖИНА:
ДИМЕНЗИИ:
ОБЕМ:

+ Упатство за употреба

ФОЛИИ ДОЛГИ
ДЕКОРАТИВНА СЛИКИЧКА ЗА УКРАСУВАЊЕ НА ОБОЕНИТЕ ЈАЈЦА

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА:
1. ИСЕЧЕТЕ ГИ СЛИКИЧКИТЕ ПО МОТИВ.
2. СТАВЕТЕ ГО ВЕЌЕ СВАРЕНОТО ЈАЈЦЕ ОБВИТКУВАЈЌИ ГО ВО СЛИКИЧКАТА.
3. СПУШТЕТЕ ГО ЈАЈЦЕТО ВО ВРЕЛА ВОДА НА ТЕМПЕРАТУРА ДО 100°С ОД 3 ДО 5 СЕКУНДИ.
ВНИМАНИЕ: ПОРАДИ ВРЕЛАТА ВОДА МАЛИ ДЕЦА МОЖАТ ДА ДЕКОРИРААТ ВО ПРИСУСТВО НА ВОЗРАСНО ЛИЦЕ.

ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ЧУВА НА ТЕМПЕРАТУРА ДО 30°C.

НАШ ПРЕДЛОГ:
СЕТО ОВА МОЖЕТЕ ДА ГО ПРОСЛЕДИТЕ И НА СЛЕДНИТЕ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ:

  • FB page “Paleta 7”
  • You Tube со внесување на фразата: “Decoriranje jajca – Folii za ukrasuvanje na Veligdenski jajca – Paleta 7”

СРЕЌНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ

+ Декларација на производот

СОСТАВ:
УПОТРЕБЛИВО ДО:
СЕРИЈА:

БАР КОД:
 531029200030?
ЗБИРНО ПАКУВАЊЕ: 1/25
ТРАНСПОРТНО ПАКУВАЊЕ:
НЕТО:
БРУТО ТЕЖИНА:
ДИМЕНЗИИ:
ОБЕМ:

ТРАДИЦИЈА, КВАЛИТЕТ И ДОВЕРБА
ДПТУ ПАЛЕТА 7 дооел
ул. Герника бр. 81
1000 Скопје, Македонија
Тел/Факс: +389 2 2793 087
Моб: +389 78 266 793; +389 78 266 585
Е-маил: info@paleta7.com