КАПСУЛИ ЗА ОБОЈУВАЊЕ НА ЈАЈЦА

КАПСУЛИ ЗА ОБОЈУВАЊЕ НА ЈАЈЦА 1/5

КАПСУЛИ ЗА ОБОЈУВАЊЕ НА ЈАЈЦА 1/5

СОДРЖИНА: 2 ЦРВЕНИ КАПСУЛИ, 1 СИНА КАПСУЛА, 1 ЗЕЛЕНА КАПСУЛА, 1 ЖОЛТА КАПСУЛА

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА:
ЕДНА КАПСУЛА БОЈА СТАВЕТЕ ВО ЧАША СО 100 мл. ТОПЛА ВОДА И ДОДАДЕТЕ ЕДНА ДО ДВЕ СУПЕНИ ЛАЖИЦИ АЛКОХОЛЕН ОЦЕТ. ПОТОПЕТЕ 2 ДО 5 МИНУТИ ЕДНО ПО ЕДНО ЈАЈЦЕ ВО РАСТВОРЕНАТА БОЈА. ИЗВАДЕТЕ ГО ВЕЌЕ ОБОЕНОТО ЈАЈЦЕ ДА СЕ ИСУШИ. ЗА ПОУБАВ СЈАЈ ПРЕМАЧКАЈТЕ ГИ ОБОЕНИТЕ ЈАЈЦА СО МАСЛО ЗА ГОТВЕЊЕ.

КАПАЦИТЕТ: ЗА ОБОЈУВАЊЕ НА 50 ЈАЈЦА

ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ЧУВА НА СУВО МЕСТО

НАШ ПРЕДЛОГ:
СЕТО ОВА МОЖЕТЕ ДА ГО ПРОСЛЕДИТЕ И НА СЛЕДНИТЕ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ:

  • FB page “Paleta 7”
  • You Tube со внесување на фразата: “Kapsuli za obojuvanje na 50 Veligdenski jajca – Paleta 7”

СРЕЌНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ

СОСТАВ: Gelatin Capsules, Е102; Е122; Е133; Е110
УПОТРЕБЛИВО ДО:
СЕРИЈА: ПК1/5 0167/?
БАР КОД: 531029200006?
ЗБИРНО ПАКУВАЊЕ: 1/24
ТРАНСПОРТНО ПАКУВАЊЕ: 1/288
НЕТО:
БРУТО ТЕЖИНА:

ДИМЕНЗИИ:
ОБЕМ:

+ Упатство за употреба

КАПСУЛИ ЗА ОБОЈУВАЊЕ НА ЈАЈЦА 1/5

СОДРЖИНА: 2 ЦРВЕНИ КАПСУЛИ, 1 СИНА КАПСУЛА, 1 ЗЕЛЕНА КАПСУЛА, 1 ЖОЛТА КАПСУЛА

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА:
ЕДНА КАПСУЛА БОЈА СТАВЕТЕ ВО ЧАША СО 100 мл. ТОПЛА ВОДА И ДОДАДЕТЕ ЕДНА ДО ДВЕ СУПЕНИ ЛАЖИЦИ АЛКОХОЛЕН ОЦЕТ. ПОТОПЕТЕ 2 ДО 5 МИНУТИ ЕДНО ПО ЕДНО ЈАЈЦЕ ВО РАСТВОРЕНАТА БОЈА. ИЗВАДЕТЕ ГО ВЕЌЕ ОБОЕНОТО ЈАЈЦЕ ДА СЕ ИСУШИ. ЗА ПОУБАВ СЈАЈ ПРЕМАЧКАЈТЕ ГИ ОБОЕНИТЕ ЈАЈЦА СО МАСЛО ЗА ГОТВЕЊЕ.

КАПАЦИТЕТ: ЗА ОБОЈУВАЊЕ НА 50 ЈАЈЦА

ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ЧУВА НА СУВО МЕСТО

НАШ ПРЕДЛОГ:
СЕТО ОВА МОЖЕТЕ ДА ГО ПРОСЛЕДИТЕ И НА СЛЕДНИТЕ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ:

  • FB page “Paleta 7”
  • You Tube со внесување на фразата: “Kapsuli za obojuvanje na 50 Veligdenski jajca – Paleta 7”

СРЕЌНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ

+ Декларација на производот

СОСТАВ: Gelatin Capsules, Е102; Е122; Е133; Е110
УПОТРЕБЛИВО ДО:
СЕРИЈА: ПК1/5 0167/?
БАР КОД: 531029200006?
ЗБИРНО ПАКУВАЊЕ: 1/24
ТРАНСПОРТНО ПАКУВАЊЕ: 1/288
НЕТО:
БРУТО ТЕЖИНА:

ДИМЕНЗИИ:
ОБЕМ:

ТРАДИЦИЈА, КВАЛИТЕТ И ДОВЕРБА
ДПТУ ПАЛЕТА 7 дооел
ул. Герника бр. 81
1000 Скопје, Македонија
Тел/Факс: +389 2 2793 087
Моб: +389 78 266 793; +389 78 266 585
Е-маил: info@paleta7.com