СТИКЕРИ ДЕТСКИ

СТИКЕР ДЕТСКИ – ДЕКОРАТИВНА СЛИКИЧКА ЗА УКРАСУВАЊЕ НА ОБОЕНИТЕ ЈАЈЦА

СТИКЕР – ДЕТСКИ
ДЕКОРАТИВНА СЛИКИЧКА ЗА УКРАСУВАЊЕ НА ОБОЕНИТЕ ЈАЈЦА

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА:
БОЈАДИСАЈТЕ ГИ ЈАЈЦАТА НА ТРАДИЦИОНАЛЕН НАЧИН. ЗА ДА ГИ УКРАСИТЕ ЈАЈЦАТА ОДЛЕПЕТЕ ГИ САМОЛЕПЛИВИТЕ ФИГУРИ ЕДНА ПО ЕДНА ПО ВАША ЖЕЛБА И ЗАЛЕПЕТЕ ГИ НА БОЈАДИСАНОТО ЈАЈЦЕ. НАМАЧКАЈТЕ ГИ ВЕЌЕ ДЕКОРИРАНИТЕ ЈАЈЦА СО КРПА НАТОПЕНА СО МАСЛО ЗА ДА ДОБИЈАТ ПОУБАВ СЈАЈ.
ВНИМАНИЕ: ДОКОЛКУ ГИ НАМАЧКАТЕ ОБОЕНИТЕ ЈАЈЦА СО МАСЛО, ПРЕД ДА БИДАТ ДЕКОРИРАНИ, СЛИКИЧКИТЕ НЕМА ДА СЕ ЗАЛЕПАТ НА ЈАЈЦЕТО.

ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ЧУВА НА СУВО И ТЕМНО МЕСТО

НАШ ПРЕДЛОГ:
СЕТО ОВА МОЖЕТЕ ДА ГО ПРОСЛЕДИТЕ И НА СЛЕДНИТЕ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ:

  • FB page “Paleta 7”

СРЕЌНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ

СОСТАВ:
УПОТРЕБЛИВО ДО:
СЕРИЈА:

БАР КОД: 531029200020?
ЗБИРНО ПАКУВАЊЕ: 1/25
ТРАНСПОРТНО ПАКУВАЊЕ: 1/100
НЕТО:
БРУТО ТЕЖИНА:
ДИМЕНЗИИ:
ОБЕМ:

+ Упатство за употреба

СТИКЕР – ДЕТСКИ
ДЕКОРАТИВНА СЛИКИЧКА ЗА УКРАСУВАЊЕ НА ОБОЕНИТЕ ЈАЈЦА

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА:
БОЈАДИСАЈТЕ ГИ ЈАЈЦАТА НА ТРАДИЦИОНАЛЕН НАЧИН. ЗА ДА ГИ УКРАСИТЕ ЈАЈЦАТА ОДЛЕПЕТЕ ГИ САМОЛЕПЛИВИТЕ ФИГУРИ ЕДНА ПО ЕДНА ПО ВАША ЖЕЛБА И ЗАЛЕПЕТЕ ГИ НА БОЈАДИСАНОТО ЈАЈЦЕ. НАМАЧКАЈТЕ ГИ ВЕЌЕ ДЕКОРИРАНИТЕ ЈАЈЦА СО КРПА НАТОПЕНА СО МАСЛО ЗА ДА ДОБИЈАТ ПОУБАВ СЈАЈ.
ВНИМАНИЕ: ДОКОЛКУ ГИ НАМАЧКАТЕ ОБОЕНИТЕ ЈАЈЦА СО МАСЛО, ПРЕД ДА БИДАТ ДЕКОРИРАНИ, СЛИКИЧКИТЕ НЕМА ДА СЕ ЗАЛЕПАТ НА ЈАЈЦЕТО.

ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ЧУВА НА СУВО И ТЕМНО МЕСТО

НАШ ПРЕДЛОГ:
СЕТО ОВА МОЖЕТЕ ДА ГО ПРОСЛЕДИТЕ И НА СЛЕДНИТЕ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ:

  • FB page “Paleta 7”

СРЕЌНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ

+ Декларација на производот

СОСТАВ:
УПОТРЕБЛИВО ДО:
СЕРИЈА:

БАР КОД: 531029200020?
ЗБИРНО ПАКУВАЊЕ: 1/25
ТРАНСПОРТНО ПАКУВАЊЕ: 1/100
НЕТО:
БРУТО ТЕЖИНА:
ДИМЕНЗИИ:
ОБЕМ:

ТРАДИЦИЈА, КВАЛИТЕТ И ДОВЕРБА
ДПТУ ПАЛЕТА 7 дооел
ул. Герника бр. 81
1000 Скопје, Македонија
Тел/Факс: +389 2 2793 087
Моб: +389 78 266 793; +389 78 266 585
Е-маил: info@paleta7.com