ТАЦНА ЗА 4 ЈАЈЦА

ТАЦНА ЗА 4 ЈАЈЦА СО ВЕЛИГДЕНСКИ И ДЕТСКИ МОТИВ

ТАЦНА ЗА 4 ЈАЈЦА – СО ВЕЛИГДЕНСКИ И ДЕТСКИ МОТИВ
ДЕКОРАЦИЈА ЗА ВЕЛИГДЕНСКА ТРПЕЗА

НАЧИН НА СКЛОПУВАЊЕ:
ОД ВЕЛИГДЕНСКАТА ТАЦНА ЗА 4 ЈАЈЦА ОДДЕЛЕТЕ ГИ ЗАСЕЧЕНИТЕ КРУГЧИЊА И ЕЛЕМЕНТИ. КРУГЧИЊАТА ВМЕТНЕТЕ ГИ ВО ЗАСЕЧЕНИТЕ ДЕЛОВИ ОД СИТЕ 4 СТРАНИ, СООДВЕТНО НА СЕКОЈ ЛИК ОД ЖИВОТИНЧЕТО. ТАКА ШТО КРУГЧИЊАТА ЌЕ СЛУЖАТ КАКО НОГАРКИ НА САМАТА ТАЦНА. ВЕЌЕ ОБОЕНИТЕ ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА НАРЕДЕТЕ ГИ ВО ТАЦНАТА. ОВА Е ОДЛИЧЕН ДЕКОР ЗА ВАШАТА ВЕЛИГДЕНСКА ТРПЕЗА.

КАПАЦИТЕТ: ЗА 4 ЈАЈЦА

ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ЧУВА НА СУВО МЕСТО

НАШ ПРЕДЛОГ:
СЕТО ОВА МОЖЕТЕ ДА ГО ПРОСЛЕДИТЕ И НА СЛЕДНИТЕ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ:

  • FB page “Paleta 7”
  • You Tube со внесување на фразата: “Paleta 7”

СРЕЌНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ

СОСТАВ: ТВРДО ПРЕСОВАН КАРТОН
УПОТРЕБЛИВО ДО:
СЕРИЈА:
БАР КОД:
53102920047?
ЗБИРНО ПАКУВАЊЕ: 1/6
ТРАНСПОРТНО ПАКУВАЊЕ: 1/?
НЕТО:
БРУТО ТЕЖИНА:
ДИМЕНЗИИ:
ОБЕМ:

+ Упатство за употреба

ТАЦНА ЗА 4 ЈАЈЦА – СО ВЕЛИГДЕНСКИ И ДЕТСКИ МОТИВ
ДЕКОРАЦИЈА ЗА ВЕЛИГДЕНСКА ТРПЕЗА

НАЧИН НА СКЛОПУВАЊЕ:
ОД ВЕЛИГДЕНСКАТА ТАЦНА ЗА 4 ЈАЈЦА ОДДЕЛЕТЕ ГИ ЗАСЕЧЕНИТЕ КРУГЧИЊА И ЕЛЕМЕНТИ. КРУГЧИЊАТА ВМЕТНЕТЕ ГИ ВО ЗАСЕЧЕНИТЕ ДЕЛОВИ ОД СИТЕ 4 СТРАНИ, СООДВЕТНО НА СЕКОЈ ЛИК ОД ЖИВОТИНЧЕТО. ТАКА ШТО КРУГЧИЊАТА ЌЕ СЛУЖАТ КАКО НОГАРКИ НА САМАТА ТАЦНА. ВЕЌЕ ОБОЕНИТЕ ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА НАРЕДЕТЕ ГИ ВО ТАЦНАТА. ОВА Е ОДЛИЧЕН ДЕКОР ЗА ВАШАТА ВЕЛИГДЕНСКА ТРПЕЗА.

КАПАЦИТЕТ: ЗА 4 ЈАЈЦА

ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ЧУВА НА СУВО МЕСТО

НАШ ПРЕДЛОГ:
СЕТО ОВА МОЖЕТЕ ДА ГО ПРОСЛЕДИТЕ И НА СЛЕДНИТЕ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ:

  • FB page “Paleta 7”
  • You Tube со внесување на фразата: “Paleta 7”

СРЕЌНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ

+ Декларација на производот

СОСТАВ: ТВРДО ПРЕСОВАН КАРТОН
УПОТРЕБЛИВО ДО:
СЕРИЈА:
БАР КОД:
53102920047?
ЗБИРНО ПАКУВАЊЕ: 1/6
ТРАНСПОРТНО ПАКУВАЊЕ: 1/?
НЕТО:
БРУТО ТЕЖИНА:
ДИМЕНЗИИ:
ОБЕМ:

ТРАДИЦИЈА, КВАЛИТЕТ И ДОВЕРБА
ДПТУ ПАЛЕТА 7 дооел
ул. Герника бр. 81
1000 Скопје, Македонија
Тел/Факс: +389 2 2793 087
Моб: +389 78 266 793; +389 78 266 585
Е-маил: info@paleta7.com