ВЕЛИГДЕНСКИ КРИСТАЛ

КРИСТАЛИ ЗА ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА

КРИСТАЛИ ЗА ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА: СТАВЕТЕ ГИ ПРЕТХОДНО ИЗМИЕНИТЕ 10 ЈАЈЦА ВО САД СО ВОДА. СОДРЖИНАТА НА КЕСИЧКАТА ПОСИПЕТЕ ЈА НА СЕКОЕ ЈАЈЦЕ ВО ЛАДНАТА ВОДА. СВАРЕТЕ ГИ НА ТИВОК ОГАН И ОСТАВЕТЕ ГИ ДА СЕ ОЛАДАТ ВО ИСТИОТ САД СЕ ДОДЕКА ВОДАТА НЕ СТАНЕ СОСЕМА ЛАДНА ИЛИ НЕ СЕ УВЕРИТЕ ДЕКА ИМА ЗАЛЕПЕНО КРИСТАЛИ. ТАКА ИЗЛАДЕНИТЕ И СЕ УШТЕ ВОДЕНИ ЈАЈЦА СЕ ШАРААТ СО БОИ ЗА ЈАЈЦА.

ВНИМАНИЕ: ЗА УБАВО ДА ВИ СЕ ИСКРИСТАЛИЗИРААТ ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ЈАЈЦА НЕ ГИ ВАДЕТЕ ОД ВОДАТА СЕ ДОДЕКА ВОДАТА ЦЕЛОСНО НЕ СЕ ИЗЛАДИ.

КАПАЦИТЕТ: ЗА КРИСТАЛИЗИРАЊЕ НА 10 ЈАЈЦА

ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ЧУВА НА СУВО И ТЕМНО МЕСТО

НАШ ПРЕДЛОГ:
СЕТО ОВА МОЖЕТЕ ДА ГО ПРОСЛЕДИТЕ НА СЛЕДНИТЕ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ:

  • FB page “Paleta 7”
  • You Tube со внесување на фразата: “Farbanje i Decoriranje jajca – Komplet Kristali za 20 Veligdenski jajca – Paleta 7”

СРЕЌНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ

СОСТАВ: Natrium Chlorid; Е334
УПОТРЕБЛИВО ДО:
СЕРИЈА: ПК 0100/?
БАР КОД: 531029200198?
ЗБИРНО ПАКУВАЊЕ: 1/40
ТРАНСПОРТНО ПАКУВАЊЕ: 1/960
НЕТО: 10gr ± 3%
БРУТО ТЕЖИНА:
ДИМЕНЗИИ:
ОБЕМ:

+ Упатство за употреба

КРИСТАЛИ ЗА ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА: СТАВЕТЕ ГИ ПРЕТХОДНО ИЗМИЕНИТЕ 10 ЈАЈЦА ВО САД СО ВОДА. СОДРЖИНАТА НА КЕСИЧКАТА ПОСИПЕТЕ ЈА НА СЕКОЕ ЈАЈЦЕ ВО ЛАДНАТА ВОДА. СВАРЕТЕ ГИ НА ТИВОК ОГАН И ОСТАВЕТЕ ГИ ДА СЕ ОЛАДАТ ВО ИСТИОТ САД СЕ ДОДЕКА ВОДАТА НЕ СТАНЕ СОСЕМА ЛАДНА ИЛИ НЕ СЕ УВЕРИТЕ ДЕКА ИМА ЗАЛЕПЕНО КРИСТАЛИ. ТАКА ИЗЛАДЕНИТЕ И СЕ УШТЕ ВОДЕНИ ЈАЈЦА СЕ ШАРААТ СО БОИ ЗА ЈАЈЦА.

ВНИМАНИЕ: ЗА УБАВО ДА ВИ СЕ ИСКРИСТАЛИЗИРААТ ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ЈАЈЦА НЕ ГИ ВАДЕТЕ ОД ВОДАТА СЕ ДОДЕКА ВОДАТА ЦЕЛОСНО НЕ СЕ ИЗЛАДИ.

КАПАЦИТЕТ: ЗА КРИСТАЛИЗИРАЊЕ НА 10 ЈАЈЦА

ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ЧУВА НА СУВО И ТЕМНО МЕСТО

НАШ ПРЕДЛОГ:
СЕТО ОВА МОЖЕТЕ ДА ГО ПРОСЛЕДИТЕ НА СЛЕДНИТЕ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ:

  • FB page “Paleta 7”
  • You Tube со внесување на фразата: “Farbanje i Decoriranje jajca – Komplet Kristali za 20 Veligdenski jajca – Paleta 7”

СРЕЌНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ

+ Декларација на производот

СОСТАВ: Natrium Chlorid; Е334
УПОТРЕБЛИВО ДО:
СЕРИЈА: ПК 0100/?
БАР КОД: 531029200198?
ЗБИРНО ПАКУВАЊЕ: 1/40
ТРАНСПОРТНО ПАКУВАЊЕ: 1/960
НЕТО: 10gr ± 3%
БРУТО ТЕЖИНА:
ДИМЕНЗИИ:
ОБЕМ:

ТРАДИЦИЈА, КВАЛИТЕТ И ДОВЕРБА
ДПТУ ПАЛЕТА 7 дооел
ул. Герника бр. 81
1000 Скопје, Македонија
Тел/Факс: +389 2 2793 087
Моб: +389 78 266 793; +389 78 266 585
Е-маил: info@paleta7.com