ЖОЛТА БОЈА

ЖОЛТА ПРЕХРАНБЕНА БОЈА ЗА ОБОЈУВАЊЕ НА ЈАЈЦА

ЖОЛТА БОЈА
ПРЕХРАНБЕНА БОЈА ЗА БОЕЊЕ НА ЈАЈЦА

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА:
СВАРЕТЕ ГИ ПРЕТХОДНО ИЗМИЕНИТЕ ЈАЈЦА. ВО ПОСЕБЕН САД СТАВЕТЕ 200 МЛ. ЖЕШКА ВОДА, РАСТВОРЕТЕ ЈА БОЈАТА И ДОДАДЕТЕ 1-2 ЛАЖИЦИ АЛКОХОЛЕН ОЦЕТ. СВАРЕНИТЕ И СЕ УШТЕ ТОПЛИ ЈАЈЦА, ЕДНО ПО ЕДНО ПОТОПУВАЈТЕ ГИ ВО РАСТВОРЕНАТА БОЈА СЕ ДО САКАНАТА НИЈАНСА.
ВНИМАНИЕ: ЗА УБАВО БОЈАДИСУВАЊЕ НА ЖОЛТА БОЈА КОРИСТЕТЕ БЕЛИ ЈАЈЦА.

КАПАЦИТЕТ: ЗА ОБОЈУВАЊЕ НА 10-15 ЈАЈЦА

ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ЧУВА НА СУВО МЕСТО

НАШ ПРЕДЛОГ:
СЕТО ОВА МОЖЕТЕ ДА ГО ПРОСЛЕДИТЕ НА СЛЕДНИТЕ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ:

  • FB страната “Paleta 7”
  • You Tube со внесување на фразата: “Farbanje jajca – Zolta boja za jajca – obojuvanje na 10-15 jajca – Paleta 7”

 СРЕЌНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ

СОСТАВ: Sodium ChlorideSugar, Е102.
УПОТРЕБЛИВО ДО:
СЕРИЈА:
 PZ 0094/?
БАР КОД: 531029200201?
ЗБИРНО ПАКУВАЊЕ: 1/50; 1/100
ТРАНСПОРТНО ПАКУВАЊЕ: 1/1200
НЕТО: 6gr ± 3%
БРУТО ТЕЖИНА:
ДИМЕНЗИИ:
ОБЕМ:

+ Упатство за употреба

ЖОЛТА БОЈА
ПРЕХРАНБЕНА БОЈА ЗА БОЕЊЕ НА ЈАЈЦА

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА:
СВАРЕТЕ ГИ ПРЕТХОДНО ИЗМИЕНИТЕ ЈАЈЦА. ВО ПОСЕБЕН САД СТАВЕТЕ 200 МЛ. ЖЕШКА ВОДА, РАСТВОРЕТЕ ЈА БОЈАТА И ДОДАДЕТЕ 1-2 ЛАЖИЦИ АЛКОХОЛЕН ОЦЕТ. СВАРЕНИТЕ И СЕ УШТЕ ТОПЛИ ЈАЈЦА, ЕДНО ПО ЕДНО ПОТОПУВАЈТЕ ГИ ВО РАСТВОРЕНАТА БОЈА СЕ ДО САКАНАТА НИЈАНСА.
ВНИМАНИЕ: ЗА УБАВО БОЈАДИСУВАЊЕ НА ЖОЛТА БОЈА КОРИСТЕТЕ БЕЛИ ЈАЈЦА.

КАПАЦИТЕТ: ЗА ОБОЈУВАЊЕ НА 10-15 ЈАЈЦА

ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ЧУВА НА СУВО МЕСТО

НАШ ПРЕДЛОГ:
СЕТО ОВА МОЖЕТЕ ДА ГО ПРОСЛЕДИТЕ НА СЛЕДНИТЕ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ:

  • FB страната “Paleta 7”
  • You Tube со внесување на фразата: “Farbanje jajca – Zolta boja za jajca – obojuvanje na 10-15 jajca – Paleta 7”

 СРЕЌНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ

+ Декларација на производот

СОСТАВ: Sodium ChlorideSugar, Е102.
УПОТРЕБЛИВО ДО:
СЕРИЈА:
 PZ 0094/?
БАР КОД: 531029200201?
ЗБИРНО ПАКУВАЊЕ: 1/50; 1/100
ТРАНСПОРТНО ПАКУВАЊЕ: 1/1200
НЕТО: 6gr ± 3%
БРУТО ТЕЖИНА:
ДИМЕНЗИИ:
ОБЕМ:

ТРАДИЦИЈА, КВАЛИТЕТ И ДОВЕРБА
ДПТУ ПАЛЕТА 7 дооел
ул. Герника бр. 81
1000 Скопје, Македонија
Тел/Факс: +389 2 2793 087
Моб: +389 78 266 793; +389 78 266 585
Е-маил: info@paleta7.com