ЕДНОБОЈНА СЛАМА

ЕДНОБОЈНА СЛАМА – ВЕЛИГДЕНСКИ ДЕКОРАТИВЕН УКРАС

ЕДНОБОЈНА СЛАМА
ВЕЛИГДЕНСКИ ДЕКОРАТИВЕН УКРАС

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА:
ЕДНОБОЈНА СЛАМА КАКО ДЕКОРАТИВЕН УКРАС, СЕ КОРИСТИ ЗА ПОДЛОГА НА ОБОЕНИТЕ И ВЕЌЕ ИЗДЕКОРИРАНИ ЈАЈЦА, КОИ НА КРАЈ СЕ СТАВААТ ВО КОШНИЦА ИЛИ ЧИНИЈА КОЈА ПРЕТХОДНО Е ПОРИЕНА СО УКРАСНА СЛАМА.

ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ЧУВА НА СУВО И ТЕМНО МЕСТО.

НАШ ПРЕДЛОГ:
СЕТО ОВА МОЖЕТЕ ДА ГО ПРОСЛЕДИТЕ И НА СЛЕДНИТЕ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ:

  • FB page “Paleta 7”

СРЕЌНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ

СОСТАВ:
УПОТРЕБЛИВО ДО:
СЕРИЈА:

БАР КОД: 531029200033?
ЗБИРНО ПАКУВАЊЕ: 1/5
ТРАНСПОРТНО ПАКУВАЊЕ: 1/140
НЕТО:
БРУТО ТЕЖИНА:
ДИМЕНЗИИ:
ОБЕМ:

+ Упатство за употреба

ЕДНОБОЈНА СЛАМА
ВЕЛИГДЕНСКИ ДЕКОРАТИВЕН УКРАС

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА:
ЕДНОБОЈНА СЛАМА КАКО ДЕКОРАТИВЕН УКРАС, СЕ КОРИСТИ ЗА ПОДЛОГА НА ОБОЕНИТЕ И ВЕЌЕ ИЗДЕКОРИРАНИ ЈАЈЦА, КОИ НА КРАЈ СЕ СТАВААТ ВО КОШНИЦА ИЛИ ЧИНИЈА КОЈА ПРЕТХОДНО Е ПОРИЕНА СО УКРАСНА СЛАМА.

ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ЧУВА НА СУВО И ТЕМНО МЕСТО.

НАШ ПРЕДЛОГ:
СЕТО ОВА МОЖЕТЕ ДА ГО ПРОСЛЕДИТЕ И НА СЛЕДНИТЕ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ:

  • FB page “Paleta 7”

СРЕЌНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ

+ Декларација на производот

СОСТАВ:
УПОТРЕБЛИВО ДО:
СЕРИЈА:

БАР КОД: 531029200033?
ЗБИРНО ПАКУВАЊЕ: 1/5
ТРАНСПОРТНО ПАКУВАЊЕ: 1/140
НЕТО:
БРУТО ТЕЖИНА:
ДИМЕНЗИИ:
ОБЕМ:

ТРАДИЦИЈА, КВАЛИТЕТ И ДОВЕРБА
ДПТУ ПАЛЕТА 7 дооел
ул. Герника бр. 81
1000 Скопје, Македонија
Тел/Факс: +389 2 2793 087
Моб: +389 78 266 793; +389 78 266 585
Е-маил: info@paleta7.com