КОМПЛЕТ КРИСТАЛИ ЗА 10 ЈАЈЦА

КОМПЛЕТ КРИСТАЛИ ЗА 10 ЈАЈЦА

КОМПЛЕТ КРИСТАЛИ ЗА 10 ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА

КАПАЦИТЕТ: ЗА КРИСТАЛИЗИРАЊЕ НА 10 ЈАЈЦА

СОДРЖИНА: ЕДНО ПАКЕТЧЕ ВЕЛИГДЕНСКИ КРИСТАЛ, 4 КАПКОМЕТРИ СО КОНЦЕНТРИРАНА ТЕЧНА БОЈА.

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА:
ПОТРЕБЕН МАТЕРИЈАЛ: 10 БЕЛИ ЈАЈЦА, НОЖИЧКИ, КУЈНСКА ХАРТИЈА, ПЛОСНАТА ЧИНИЈА, ЕДЕН КОМПЛЕТ КРИСТАЛИ ЗА 10 ЈАЈЦА.

1. СТАВЕТЕ ГИ ЈАЈЦАТА ВО САДОТ ЗА ВАРЕЊЕ И НАЛЕЈТЕ ГИ СО ЛАДНА ВОДА ДА ГИ ПОКРИЕ ЦЕЛОСНО. ОТСЕЧЕТЕ ГО ВРВОТ НА КЕСИЧКАТА СО ВЕЛИГДЕНСКИ КРИСТАЛ ЗА ДА ДОБИЕТЕ МАЛ ОТВОР И ИСТУРЕТЕ ЈА ВО САДОТ СО ЈАЈЦА, НО ПОЖЕЛНО Е ДА ГИ ПОСИПЕТЕ НА СЕКОЕ ЈАЈЦЕ ПО МАЛКУ.
ВАЖНО: ЈАЈЦАТА ВАРЕТЕ ГИ НА ТИВОК ОГАН. ВЕЌЕ СВАРЕНИТЕ ЈАЈЦА ОСТАВЕТЕ ГИ ДА СЕ ОЛАДАТ ВО ИСТИОТ САД НАЈМАЛКУ ЕДЕН ЧАС ИЛИ СЕ ДОДЕКА НЕ СЕ УВЕРИТЕ ДЕКА НА НИВ ИМА ЗАЛЕПЕНО КРИСТАЛИ.

2. ОТСЕЧЕТЕ ГИ СО НОЖИЦА ВРВОВИТЕ НА КАПКОМЕТРИТЕ.

3. ИЗВАДЕТЕ ЕДНО ЈАЈЦЕ ВО ПЛОСНАТАТА ЧИНИЈА И СО КУЈНСКАТА ХАРТИЈА СОБЕРЕТЕ ГО ВИШОКОТ КАПКИ ОД ЈАЈЦЕТО И ДОДЕКА Е СЕ УШТЕ ВОДЕНО НАКАПЕТЕ ГО ЈАЈЦЕТО СО БОЈАТА ОД КАПКОМЕТРИТЕ. ПРАКТИКУВАЈТЕ НА САМОТО ЈАЈЦЕ ДА КАПНУВАТЕ ПОВЕЌЕ ЖОЛТА БОЈА, А ПОМАЛКУ ОД ЦРВЕНАТА И СИНАТА. ВО ОВА ЛЕЖИ МАЛАТА ТАЈНА НА ДЕКОРИРАЊЕ ЈАЈЦА. ПОСТАПКАТА ПОВТОРЕТЕ ЈА И СО ОСТАНАТИТЕ ЈАЈЦА.

ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ЧУВА ТЕМПЕРАТУРА ДО 25°C

НАШ ПРЕДЛОГ:
СЕТО ОВА МОЖЕТЕ ДА ГО ПРОСЛЕДИТЕ И НА СЛЕДНИТЕ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ:

  • FB страната “Paleta 7”
  • You Tube со внесување на фразата: “Farbanje i Dekoriranje jajca – Komplet kristali za 20 Veligdenski jajca – Paleta 7”

СРЕЌНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ

СОСТАВ: Е102, Е122, Е133, Е110, E334, H2О, Натриум Хлорид
УПОТРЕБЛИВО ДО:
СЕРИЈА:
 K10 0101/?
БАР КОД: 531029200007?
ЗБИРНО ПАКУВАЊЕ: 1/25
ТРАНСПОРТНО ПАКУВАЊЕ: 1/60
НЕТО:
БРУТО ТЕЖИНА:
ДИМЕНЗИИ:
ОБЕМ:

+ Упатство за употреба

КОМПЛЕТ КРИСТАЛИ ЗА 10 ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА

КАПАЦИТЕТ: ЗА КРИСТАЛИЗИРАЊЕ НА 10 ЈАЈЦА

СОДРЖИНА: ЕДНО ПАКЕТЧЕ ВЕЛИГДЕНСКИ КРИСТАЛ, 4 КАПКОМЕТРИ СО КОНЦЕНТРИРАНА ТЕЧНА БОЈА.

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА:
ПОТРЕБЕН МАТЕРИЈАЛ: 10 БЕЛИ ЈАЈЦА, НОЖИЧКИ, КУЈНСКА ХАРТИЈА, ПЛОСНАТА ЧИНИЈА, ЕДЕН КОМПЛЕТ КРИСТАЛИ ЗА 10 ЈАЈЦА.

1. СТАВЕТЕ ГИ ЈАЈЦАТА ВО САДОТ ЗА ВАРЕЊЕ И НАЛЕЈТЕ ГИ СО ЛАДНА ВОДА ДА ГИ ПОКРИЕ ЦЕЛОСНО. ОТСЕЧЕТЕ ГО ВРВОТ НА КЕСИЧКАТА СО ВЕЛИГДЕНСКИ КРИСТАЛ ЗА ДА ДОБИЕТЕ МАЛ ОТВОР И ИСТУРЕТЕ ЈА ВО САДОТ СО ЈАЈЦА, НО ПОЖЕЛНО Е ДА ГИ ПОСИПЕТЕ НА СЕКОЕ ЈАЈЦЕ ПО МАЛКУ.
ВАЖНО: ЈАЈЦАТА ВАРЕТЕ ГИ НА ТИВОК ОГАН. ВЕЌЕ СВАРЕНИТЕ ЈАЈЦА ОСТАВЕТЕ ГИ ДА СЕ ОЛАДАТ ВО ИСТИОТ САД НАЈМАЛКУ ЕДЕН ЧАС ИЛИ СЕ ДОДЕКА НЕ СЕ УВЕРИТЕ ДЕКА НА НИВ ИМА ЗАЛЕПЕНО КРИСТАЛИ.

2. ОТСЕЧЕТЕ ГИ СО НОЖИЦА ВРВОВИТЕ НА КАПКОМЕТРИТЕ.

3. ИЗВАДЕТЕ ЕДНО ЈАЈЦЕ ВО ПЛОСНАТАТА ЧИНИЈА И СО КУЈНСКАТА ХАРТИЈА СОБЕРЕТЕ ГО ВИШОКОТ КАПКИ ОД ЈАЈЦЕТО И ДОДЕКА Е СЕ УШТЕ ВОДЕНО НАКАПЕТЕ ГО ЈАЈЦЕТО СО БОЈАТА ОД КАПКОМЕТРИТЕ. ПРАКТИКУВАЈТЕ НА САМОТО ЈАЈЦЕ ДА КАПНУВАТЕ ПОВЕЌЕ ЖОЛТА БОЈА, А ПОМАЛКУ ОД ЦРВЕНАТА И СИНАТА. ВО ОВА ЛЕЖИ МАЛАТА ТАЈНА НА ДЕКОРИРАЊЕ ЈАЈЦА. ПОСТАПКАТА ПОВТОРЕТЕ ЈА И СО ОСТАНАТИТЕ ЈАЈЦА.

ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ЧУВА ТЕМПЕРАТУРА ДО 25°C

НАШ ПРЕДЛОГ:
СЕТО ОВА МОЖЕТЕ ДА ГО ПРОСЛЕДИТЕ И НА СЛЕДНИТЕ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ:

  • FB страната “Paleta 7”
  • You Tube со внесување на фразата: “Farbanje i Dekoriranje jajca – Komplet kristali za 20 Veligdenski jajca – Paleta 7”

СРЕЌНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ

+ Декларација на производот

СОСТАВ: Е102, Е122, Е133, Е110, E334, H2О, Натриум Хлорид
УПОТРЕБЛИВО ДО:
СЕРИЈА:
 K10 0101/?
БАР КОД: 531029200007?
ЗБИРНО ПАКУВАЊЕ: 1/25
ТРАНСПОРТНО ПАКУВАЊЕ: 1/60
НЕТО:
БРУТО ТЕЖИНА:
ДИМЕНЗИИ:
ОБЕМ:

ТРАДИЦИЈА, КВАЛИТЕТ И ДОВЕРБА
ДПТУ ПАЛЕТА 7 дооел
ул. Герника бр. 81
1000 Скопје, Македонија
Тел/Факс: +389 2 2793 087
Моб: +389 78 266 793; +389 78 266 585
Е-маил: info@paleta7.com