ДРВЕНИ ЈАЈЦА ЗА БОЕЊЕ

ДРВЕНИ ЈАЈЦА ЗА БОЕЊЕ – ВЕЛИГДЕНСКИ ДЕКОРАТИВЕН УКРАС

ДРВЕНИ ЈАЈЦА ЗА БОЕЊЕ
ВЕЛИГДЕНСКИ ДЕКОРАТИВЕН УКРАС

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА:
ДРВЕНОТО ЈАЈЦЕ ЗА БОЕЊЕ Е НАМЕНЕТО ЗА РАЗВИВАЊЕ НА КРЕАТИВНОСТА КАЈ ДЕЦАТА, ВО ЕДНО СО ЦРТАЊЕТО И БОЕЊЕТО ЌЕ ИМААТ И УНИКАТНИ ОБОЕНИ И ШАРЕНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА, ДРВЕНОТО ЈАЈЦЕ СЕ КОРИСТИ КАКО УКРАС НА ВЕЛИГДЕНСКАТА ТРПЕЗА  КАКО РАДОСТ НА НАЈМЛАДИТЕ ВО ОБИД ДА ГИ НАДМУДРАТ ОСТАНАТИТЕ ВО НАЈПОПУЛАРНАТА ИГРА ЗА ВРЕМЕ НА ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ.
ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ЧУВАТ ВОН ДОФАТ НА ДЕЦА ПОД 5 ГОДИНИ, ЗАРАДИ НИВНА НЕПРЕТПАЗЛИВОСТ МОЖЕ ДА ДОЈДЕ ДО НЕСАКАНИ ПОСЛЕДИЦИ.

ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ЧУВА НА СУВО И ТЕМНО МЕСТО

НАШ ПРЕДЛОГ:
СЕТО ОВА МОЖЕТЕ ДА ГО ПРОСЛЕДИТЕ И НА СЛЕДНИТЕ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ:

  • FB page “Paleta 7”

СРЕЌНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ

СОСТАВ: ДРВО
УПОТРЕБЛИВО ДО:
СЕРЈА:

БАР КОД: 531029200029?
ЗБИРНО ПАКУВАЊЕ: 1/15; 1/30
ТРАНСПОРТНО ПАКУВАЊЕ: 1/300
НЕТО:
БРУТО ТЕЖИНА:
ДМЕНЗИИ:
ОБЕМ:

+ Упатство за употреба

ДРВЕНИ ЈАЈЦА ЗА БОЕЊЕ
ВЕЛИГДЕНСКИ ДЕКОРАТИВЕН УКРАС

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА:
ДРВЕНОТО ЈАЈЦЕ ЗА БОЕЊЕ Е НАМЕНЕТО ЗА РАЗВИВАЊЕ НА КРЕАТИВНОСТА КАЈ ДЕЦАТА, ВО ЕДНО СО ЦРТАЊЕТО И БОЕЊЕТО ЌЕ ИМААТ И УНИКАТНИ ОБОЕНИ И ШАРЕНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА, ДРВЕНОТО ЈАЈЦЕ СЕ КОРИСТИ КАКО УКРАС НА ВЕЛИГДЕНСКАТА ТРПЕЗА  КАКО РАДОСТ НА НАЈМЛАДИТЕ ВО ОБИД ДА ГИ НАДМУДРАТ ОСТАНАТИТЕ ВО НАЈПОПУЛАРНАТА ИГРА ЗА ВРЕМЕ НА ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ.
ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ЧУВАТ ВОН ДОФАТ НА ДЕЦА ПОД 5 ГОДИНИ, ЗАРАДИ НИВНА НЕПРЕТПАЗЛИВОСТ МОЖЕ ДА ДОЈДЕ ДО НЕСАКАНИ ПОСЛЕДИЦИ.

ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ЧУВА НА СУВО И ТЕМНО МЕСТО

НАШ ПРЕДЛОГ:
СЕТО ОВА МОЖЕТЕ ДА ГО ПРОСЛЕДИТЕ И НА СЛЕДНИТЕ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ:

  • FB page “Paleta 7”

СРЕЌНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ

+ Декларација на производот

СОСТАВ: ДРВО
УПОТРЕБЛИВО ДО:
СЕРЈА:

БАР КОД: 531029200029?
ЗБИРНО ПАКУВАЊЕ: 1/15; 1/30
ТРАНСПОРТНО ПАКУВАЊЕ: 1/300
НЕТО:
БРУТО ТЕЖИНА:
ДМЕНЗИИ:
ОБЕМ:

ТРАДИЦИЈА, КВАЛИТЕТ И ДОВЕРБА
ДПТУ ПАЛЕТА 7 дооел
ул. Герника бр. 81
1000 Скопје, Македонија
Тел/Факс: +389 2 2793 087
Моб: +389 78 266 793; +389 78 266 585
Е-маил: info@paleta7.com