[:mk]Украси[:en]Decorations[:sr]Ukrasi[:]

ДЕКОРАТИВНА ФАНТАЗИЈА

ДЕКОРАТИВНА ФАНТАЗИЈА

ДЕКОРАТИВНА ФАНТАЗИЈА – ВЕЛИГДЕНСКИ УКРАС

Најлесен начин за декорирање на Вашата велигденска трпеза:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО

Повеќе

ВЕЛИГДЕНСКА СТАЛАЖА

ВЕЛИГДЕНСКА СТАЛАЖА

ВЕЛИГДЕНСКА СТАЛАЖА ЗА ЈАЈЦА

Најлесен начин за декорирање и украсување на велигденската трпеза:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО
За да си ја олесните работата, во прилог погледнете го youtube видеото, кое ќе го најдете во описот на производот.

Повеќе

ДРВЕНИ ЈАЈЦА ЗА БОЕЊЕ

ДРВЕНИ ЈАЈЦА ЗА БОЕЊЕ

ДРВЕНО ЈАЈЦЕ ЗА БОЕЊЕ – ВЕЛИГДЕНСКИ ДЕКОРАТИВЕН УКРАС

Најлесен начин за декорирање украсување на велигденска трпеза:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО

Повеќе

ДРВЕНИ ЈАЈЦА 1/30 ТАБЛА

ДРВЕНИ ЈАЈЦА 1/30 ТАБЛА

ДРВЕНИ ЈАЈЦА 1/30 (Табла) – ВЕЛИГДЕНСКИ ДЕКОРАТИВЕН УКРАС

Најлесен начин за декорирање и украсување на велигденската трпеза:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО

Повеќе

ТРАДИЦИЈА, КВАЛИТЕТ И ДОВЕРБА
ДПТУ ПАЛЕТА 7 дооел
ул. Герника бр. 81
1000 Скопје, Македонија
Тел/Факс: +389 2 2793 087
Моб: +389 78 266 793; +389 78 266 585
Е-маил: info@paleta7.com