[:mk]Креативни идеи[:en]Creative ideas[:sr]Kreativne ideje[:]

DECORATING AND COLORING EASTER EGGS WITH RICE

DECORATING AND COLORING EASTER EGGS WITH RICE

По седумнеделните пости со кој се прочистува и душата и телото и со кој Христијаните се сообразуваат со подвигот на Господ, кој во пустината постел 49 дена следува најголемиот Христијански празник Христовото Воскресение-Велигден…

Read more

SHAPING AND COLORING EASTER EGGS WITH ERASERS

SHAPING AND COLORING EASTER EGGS WITH ERASERS

CREATIVE IDEA SHAPING AND COLORING EASTER EGGS WITH ERASERS DECORATING EGGS WITH ERASERS  NECESSARY MATERIAL: – Colors for eggs from PALETA 7 (colors by choice) – Erasers – Alcoholic vinegar – Cooking oil – Decoratuve straw from PALETA 7  (color by choice)

Read more

TRADITION, QUALITY AND TRUST
DPTU PALETA  7  dooel
St. Gernika No. 81
1000 Skopje, Macedonia
Tel / fax: +389 2 2793 087
Mobile: +389 78266793; +389 78266585
E-mail: info@paleta7.com