ДРВЕНИ ЈАЈЦА 1/30 ТАБЛА

ДРВЕНИ ЈАЈЦА 1/30 ТАБЛА – ВЕЛИГДЕНСКИ ДЕКОРАТИВЕН УКРАС

ДРВЕНО ЈАЈЦЕ 1/30 ТАБЛА
ВЕЛИГДЕНСКИ ДЕКОРАТИВЕН УКРАС

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА:
ДРВЕНОТО ЈАЈЦЕ СЕ КОРИСТИ КАКО УКРАС НА ВЕЛИГДЕНСКАТА ТРПЕЗА И КАКО РАДОСТ НА НАЈМЛАДИТЕ ВО ОБИД ДА ГИ НАДМУДРАТ ОСТАНАТИТЕ ВО НАЈПОПУЛАРНАТА ИГРА ЗА ВРЕМЕ НА ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ.
ВНИМАНИЕ: ЧУВАЈТЕ ГИ ВОН ДОФАТ НА ДЕЦА ПОД 5 ГОДИНИ, ПОРАДИ НИВНА НЕВНИМАТЕЛНОСТ МОЖЕ ДА ДОЈДЕ ДО НЕСАКАНИ ПОВРЕДИ.

ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ЧУВА НА СУВО И ТЕМНО МЕСТО 

НАШ ПРЕДЛОГ:
СЕТО ОВА МОЖЕТЕ ДА ГО ПРОСЛЕДИТЕ И НА СЛЕДНИТЕ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ:

  • FB page “Paleta 7”

СРЕЌНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ

СОСТАВ: ДРВО
УПОТРЕБЛИВО ДО:
СЕРИЈА:

БАР КОД: 531029200001?
ЗБИРНО ПАКУВАЊЕ: 1/30
ТРАНСПОРТНО ПАКУВАЊЕ: 1/300
НЕТО:
БРУТО ТЕЖИНА:
ДИМЕНЗИИ:
ОБЕМ:

+ Упатство за употреба

ДРВЕНО ЈАЈЦЕ 1/30 ТАБЛА
ВЕЛИГДЕНСКИ ДЕКОРАТИВЕН УКРАС

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА:
ДРВЕНОТО ЈАЈЦЕ СЕ КОРИСТИ КАКО УКРАС НА ВЕЛИГДЕНСКАТА ТРПЕЗА И КАКО РАДОСТ НА НАЈМЛАДИТЕ ВО ОБИД ДА ГИ НАДМУДРАТ ОСТАНАТИТЕ ВО НАЈПОПУЛАРНАТА ИГРА ЗА ВРЕМЕ НА ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ.
ВНИМАНИЕ: ЧУВАЈТЕ ГИ ВОН ДОФАТ НА ДЕЦА ПОД 5 ГОДИНИ, ПОРАДИ НИВНА НЕВНИМАТЕЛНОСТ МОЖЕ ДА ДОЈДЕ ДО НЕСАКАНИ ПОВРЕДИ.

ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ЧУВА НА СУВО И ТЕМНО МЕСТО 

НАШ ПРЕДЛОГ:
СЕТО ОВА МОЖЕТЕ ДА ГО ПРОСЛЕДИТЕ И НА СЛЕДНИТЕ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ:

  • FB page “Paleta 7”

СРЕЌНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ

+ Декларација на производот

СОСТАВ: ДРВО
УПОТРЕБЛИВО ДО:
СЕРИЈА:

БАР КОД: 531029200001?
ЗБИРНО ПАКУВАЊЕ: 1/30
ТРАНСПОРТНО ПАКУВАЊЕ: 1/300
НЕТО:
БРУТО ТЕЖИНА:
ДИМЕНЗИИ:
ОБЕМ:

ТРАДИЦИЈА, КВАЛИТЕТ И ДОВЕРБА
ДПТУ ПАЛЕТА 7 дооел
ул. Герника бр. 81
1000 Скопје, Македонија
Тел/Факс: +389 2 2793 087
Моб: +389 78 266 793; +389 78 266 585
Е-маил: info@paleta7.com