ШАРАЊЕ И ФАРБАЊЕ НА ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА СО ОРИЗ

КРЕАТИВНА ИДЕА

slika pesocni jajca 1

ШАРАЊЕ И ФАРБАЊЕ НА ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА СО ОРИЗ
ШАРАЊЕ ЈАЈЦА СО ОРИЗ – ПЕСОЧНИ ЈАЈЦА

ПОТРЕБЕН МАТЕРИЈАЛ:
– Бои за јајца од ПАЛЕТА 7 (боја по избор)
– Ориз
– Кесички за замрзнување
– Алкохолен оцет
– Украсна  слама од ПАЛЕТА 7 (боја по избор)

ТРАДИЦИЈА, КВАЛИТЕТ И ДОВЕРБА
ДПТУ ПАЛЕТА 7 дооел
ул. Герника бр. 81
1000 Скопје, Македонија
Тел/Факс: +389 2 2793 087
Моб: +389 78 266 793; +389 78 266 585
Е-маил: info@paleta7.com