[:mk]Креативни идеи[:en]Creative ideas[:sr]Kreativne ideje[:]

(Македонски) ШАРАЊЕ И ФАРБАЊЕ НА ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА СО ОРИЗ

(Македонски) ШАРАЊЕ И ФАРБАЊЕ НА ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА СО ОРИЗ

По седумнеделните пости со кој се прочистува и душата и телото и со кој Христијаните се сообразуваат со подвигот на Господ, кој во пустината постел 49 дена следува најголемиот Христијански празник Христовото Воскресение-Велигден…

Opširnije

(Македонски) ШАРАЊЕ И ФАРБАЊЕ НА ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА СО ЛАСТИЧИЊА

(Македонски) ШАРАЊЕ И ФАРБАЊЕ НА ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА СО ЛАСТИЧИЊА

Žao nam je, ne postoji prevod za ovaj proizvod još. Vidite na Македонски ili Амерички Енглески.

Opširnije

TRADICIJA, KVALITET I POVJERENJE
DPTU PALETA 7 dooel
ul. Gernika br. 81
1000 Skoplje, Makedonija
Tel/Faks: +389 2 2793 087
Mob: +389 78 266 793; +389 78 266 585
E-mail: info@paleta7.com