ВАРЗИЛО – ПАЛЕТА

ВАРЗИЛО – ПАЛЕТА  ЗА ОБОЈУВАЊЕ НА ЦРВЕНИ ТРАДИЦИОНАЛНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА

ВАРЗИЛО – ПАЛЕТА
ВАРЗИЛО – ПАЛЕТА БОИЛО ЗА ОБОЈУВАЊЕ НА ЦРВЕНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА:
30 ЖОЛТИ ЈАЈЦА, ПРЕТХОДНО ИЗМИЕНИ, СТАВЕТЕ ГИ ДА СЕ ВАРАТ НА ТИВОК ОГАН, РАСТВОРЕТЕ ГО ВАРЗИЛОТО ВО 300 МЛ. ЖЕШКА ВОДА И ДОДАДЕТЕ 2 СУПЕНИ ЛАЖИЦИ АЛКОХОЛЕН ОЦЕТ. ВО РАСТВОРЕНОТО ВАРЗИЛО ПОТОПУВАЈТЕ ГИ ЈАЈЦАТА ЕДНО ПО ЕДНО СЕ ДО САКАНАТА НИЈАНСА.
ВНИМАНИЕ: ЗА УБАВО БОЈАДИСУВАЊЕ НА ЈАЦАТА СО ВАРЗИЛО – ПАЛЕТА КОРИСТЕТЕ ЖОЛТИ ЈАЈЦА.

КАПАЦИТЕТ: ЗА ОБОЈУВАЊЕ НА 30 ЈАЈЦА

ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ЧУВА НА СУВО И ТЕМНО МЕСТО

НАШ ПРЕДЛОГ:
СЕТО ОВА МОЖЕТЕ ДА ГО ПРОСЛЕДИТЕ И НА СЛЕДНИТЕ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ:

  • FB страната “Paleta 7”
  • You Tube со внесување на фразата: “Farbanje jajca – VARZILO – PALETA za obojuvanje na 30 Veligdenski jajca – Paleta 7”

СРЕЌНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ

СОСТАВ: Sodium Chloride, Е122, Е110, Е127, E500
УПОТРЕБЛИВО ДО:
СЕРИЈА: PV 0106/?
БАР КОД: 531029200199?
ЗБИРНО ПАКУВАЊЕ: 1/80
ТРАНСПОРТНО ПАКУВАЊЕ: 1/960
НЕТО: 10gr ± 3%
БРУТО ТЕЖИНА:
ДИМЕНЗИИ:
ОБЕМ:

+ Упатство за употреба

ВАРЗИЛО – ПАЛЕТА
ВАРЗИЛО – ПАЛЕТА БОИЛО ЗА ОБОЈУВАЊЕ НА ЦРВЕНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА:
30 ЖОЛТИ ЈАЈЦА, ПРЕТХОДНО ИЗМИЕНИ, СТАВЕТЕ ГИ ДА СЕ ВАРАТ НА ТИВОК ОГАН, РАСТВОРЕТЕ ГО ВАРЗИЛОТО ВО 300 МЛ. ЖЕШКА ВОДА И ДОДАДЕТЕ 2 СУПЕНИ ЛАЖИЦИ АЛКОХОЛЕН ОЦЕТ. ВО РАСТВОРЕНОТО ВАРЗИЛО ПОТОПУВАЈТЕ ГИ ЈАЈЦАТА ЕДНО ПО ЕДНО СЕ ДО САКАНАТА НИЈАНСА.
ВНИМАНИЕ: ЗА УБАВО БОЈАДИСУВАЊЕ НА ЈАЦАТА СО ВАРЗИЛО – ПАЛЕТА КОРИСТЕТЕ ЖОЛТИ ЈАЈЦА.

КАПАЦИТЕТ: ЗА ОБОЈУВАЊЕ НА 30 ЈАЈЦА

ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ЧУВА НА СУВО И ТЕМНО МЕСТО

НАШ ПРЕДЛОГ:
СЕТО ОВА МОЖЕТЕ ДА ГО ПРОСЛЕДИТЕ И НА СЛЕДНИТЕ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ:

  • FB страната “Paleta 7”
  • You Tube со внесување на фразата: “Farbanje jajca – VARZILO – PALETA za obojuvanje na 30 Veligdenski jajca – Paleta 7”

СРЕЌНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ

+ Декларација на производот

СОСТАВ: Sodium Chloride, Е122, Е110, Е127, E500
УПОТРЕБЛИВО ДО:
СЕРИЈА: PV 0106/?
БАР КОД: 531029200199?
ЗБИРНО ПАКУВАЊЕ: 1/80
ТРАНСПОРТНО ПАКУВАЊЕ: 1/960
НЕТО: 10gr ± 3%
БРУТО ТЕЖИНА:
ДИМЕНЗИИ:
ОБЕМ:

ТРАДИЦИЈА, КВАЛИТЕТ И ДОВЕРБА
ДПТУ ПАЛЕТА 7 дооел
ул. Герника бр. 81
1000 Скопје, Македонија
Тел/Факс: +389 2 2793 087
Моб: +389 78 266 793; +389 78 266 585
Е-маил: info@paleta7.com