3Д САМОЛЕПЛИВИ СЛИКИЧКИ

3Д САМОЛЕПЛИВИ СЛИКИЧКИ – ДЕКОРАТИВНА СЛИКИЧКА ЗА УКРАСУВАЊЕ НА ОБОЕНИТЕ ЈАЈЦА

3Д САМОЛЕПЛИВИ СЛИКИЧКИ
ДЕКОРАТИВНА СЛИКИЧКА ЗА УКРАСУВАЊЕ НА ОБОЕНИТЕ ЈАЈЦА

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА:
БОЈАДИСАЈТЕ ГИ ЈАЈЦАТА НА ТРАДИЦИОНАЛЕН НАЧИН. ЗА ДА ГИ УКРАСИТЕ ЈАЈЦАТА ОДЛЕПЕТЕ ГИ 3Д САМОЛЕПЛИВИТЕ ПЕПЕРУТКИ ЕДНА ПО ЕДНА ПО ВАША ЖЕЛБА И ЗАЛЕПЕТЕ ГИ НА БОЈАДИСАНОТО ЈАЈЦЕ. НАМАЧКАЈТЕ ГИ ВЕЌЕ ДЕКОРИРАНИТЕ ЈАЈЦА СО МАСЛО ЗА ГОТВЕЊЕ ЗА ДА ДОБИЈАТ ПОУБАВ СЈАЈ.
ВНИМАНИЕ: ДОКОЛКУ ГИ НАМАЧКАТЕ ОБОЕНИТЕ ЈАЈЦА СО МАСЛО, ПРЕД ДА БИДАТ ДЕКОРИРАНИ, СЛИКИЧКИТЕ НЕМА ДА СЕ ЗАЛЕПАТ НА ЈАЈЦЕТО.

ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ЧУВА НА СУВО И ТЕМНО МЕСТО

НАШ ПРЕДЛОГ:
СЕТО ОВА МОЖЕТЕ ДА ГО ПРОСЛЕДИТЕ И НА СЛЕДНИТЕ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ:

  • FB page “Paleta 7”
  • You Tube со внесување на фразата: “Dekoriranje jajca – 3D Stikeri za ukrasuvanje na Veligdenski jajca – Paleta 7”

СРЕЌНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ

СОСТАВ:
УПОТРЕБЛИВО ДО:
СЕРИЈА:

БАР КОД:
 531029200022?
ЗБИРНО ПАКУВАЊЕ: 1/25; 1/100
ТРАНСПОРТНО ПАКУВАЊЕ: 
НЕТО:
БРУТО ТЕЖИНА:
ДИМЕНЗИИ:
ОБЕМ:

+ Упатство за употреба

3Д САМОЛЕПЛИВИ СЛИКИЧКИ
ДЕКОРАТИВНА СЛИКИЧКА ЗА УКРАСУВАЊЕ НА ОБОЕНИТЕ ЈАЈЦА

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА:
БОЈАДИСАЈТЕ ГИ ЈАЈЦАТА НА ТРАДИЦИОНАЛЕН НАЧИН. ЗА ДА ГИ УКРАСИТЕ ЈАЈЦАТА ОДЛЕПЕТЕ ГИ 3Д САМОЛЕПЛИВИТЕ ПЕПЕРУТКИ ЕДНА ПО ЕДНА ПО ВАША ЖЕЛБА И ЗАЛЕПЕТЕ ГИ НА БОЈАДИСАНОТО ЈАЈЦЕ. НАМАЧКАЈТЕ ГИ ВЕЌЕ ДЕКОРИРАНИТЕ ЈАЈЦА СО МАСЛО ЗА ГОТВЕЊЕ ЗА ДА ДОБИЈАТ ПОУБАВ СЈАЈ.
ВНИМАНИЕ: ДОКОЛКУ ГИ НАМАЧКАТЕ ОБОЕНИТЕ ЈАЈЦА СО МАСЛО, ПРЕД ДА БИДАТ ДЕКОРИРАНИ, СЛИКИЧКИТЕ НЕМА ДА СЕ ЗАЛЕПАТ НА ЈАЈЦЕТО.

ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ЧУВА НА СУВО И ТЕМНО МЕСТО

НАШ ПРЕДЛОГ:
СЕТО ОВА МОЖЕТЕ ДА ГО ПРОСЛЕДИТЕ И НА СЛЕДНИТЕ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ:

  • FB page “Paleta 7”
  • You Tube со внесување на фразата: “Dekoriranje jajca – 3D Stikeri za ukrasuvanje na Veligdenski jajca – Paleta 7”

СРЕЌНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ

+ Декларација на производот

СОСТАВ:
УПОТРЕБЛИВО ДО:
СЕРИЈА:

БАР КОД:
 531029200022?
ЗБИРНО ПАКУВАЊЕ: 1/25; 1/100
ТРАНСПОРТНО ПАКУВАЊЕ: 
НЕТО:
БРУТО ТЕЖИНА:
ДИМЕНЗИИ:
ОБЕМ:

ТРАДИЦИЈА, КВАЛИТЕТ И ДОВЕРБА
ДПТУ ПАЛЕТА 7 дооел
ул. Герника бр. 81
1000 Скопје, Македонија
Тел/Факс: +389 2 2793 087
Моб: +389 78 266 793; +389 78 266 585
Е-маил: info@paleta7.com