[:mk]Креативни идеи[:en]Creative ideas[:sr]Kreativne ideje[:]

ШАРАЊЕ И ФАРБАЊЕ НА ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА СО ОРИЗ

ШАРАЊЕ И ФАРБАЊЕ НА ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА СО ОРИЗ

По седумнеделните пости со кој се прочистува и душата и телото и со кој Христијаните се сообразуваат со подвигот на Господ, кој во пустината постел 49 дена следува најголемиот Христијански празник Христовото Воскресение-Велигден…

Повеќе

ШАРАЊЕ И ФАРБАЊЕ НА ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА СО ЛАСТИЧИЊА

ШАРАЊЕ И ФАРБАЊЕ НА ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА СО ЛАСТИЧИЊА

КРЕАТИВНА ИДЕА ШАРАЊЕ И ФАРБАЊЕ НА ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА СО ЛАСТИЧИЊА ШАРАЊЕ ЈАЈЦА СО ЛАСТИЧИЊА ПОТРЕБЕН МАТЕРИЈАЛ: – Бои за јајца од ПАЛЕТА 7 (боја по избор) – Ластичиња – Алкохолен оцет – Масло за готвење – Украсна  слама од ПАЛЕТА 7 (боја по избор)

Повеќе

ТРАДИЦИЈА, КВАЛИТЕТ И ДОВЕРБА
ДПТУ ПАЛЕТА 7 дооел
ул. Герника бр. 81
1000 Скопје, Македонија
Тел/Факс: +389 2 2793 087
Моб: +389 78 266 793; +389 78 266 585
Е-маил: info@paleta7.com