[:mk]Велигден[:en]Easter[:sr]Uskrs[:]

ПАЛЕТА 7 БОЈА ЗА ЈАЈЦА

ПАЛЕТА 7 БОЈА ЗА ЈАЈЦА
ПРЕХРАНБЕНА БОЈА ЗА ОБОЈУВАЊЕ НА ЈАЈЦА Упатство за употреба Декларација на производот ПАЛЕТА 7 БОИ ЗА ЈАЈЦА ПРЕХРАНБЕНА БОЈА ЗА БОЕЊЕ НА ЈАЈЦА УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА: СВАРЕТЕ ГИ ПРЕТХОДНО ИЗМИЕНИТЕ ЈАЈЦА. ВО ПОСЕБЕН САД СТАВЕТЕ 200 МЛ. ЖЕШКА ВОДА, РАСТВОРЕТЕ ЈА БОЈАТА И ДОДАДЕТЕ 1-2 ЛАЖИЦИ АЛКОХОЛЕН ОЦЕТ. СВАРЕНИТЕ ИПовеќе

ВАРЗИЛО – ПАЛЕТА

ВАРЗИЛО - ПАЛЕТА
ВАРЗИЛО - ПАЛЕТА  ЗА ОБОЈУВАЊЕ НА ЦРВЕНИ ТРАДИЦИОНАЛНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА Упатство за употреба Декларација на производот ВАРЗИЛО - ПАЛЕТА ВАРЗИЛО - ПАЛЕТА БОИЛО ЗА ОБОЈУВАЊЕ НА ЦРВЕНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА: 30 ЖОЛТИ ЈАЈЦА, ПРЕТХОДНО ИЗМИЕНИ, СТАВЕТЕ ГИ ДА СЕ ВАРАТ НА ТИВОК ОГАН, РАСТВОРЕТЕ ГОПовеќе

КАПСУЛИ ЗА ОБОЈУВАЊЕ НА ЈАЈЦА

КАПСУЛИ ЗА ОБОЈУВАЊЕ НА ЈАЈЦА
КАПСУЛИ ЗА ОБОЈУВАЊЕ НА ЈАЈЦА Упатство за употреба Декларација на производот КАПСУЛИ ЗА ОБОЈУВАЊЕ НА ЈАЈЦА  СОДРЖИНА:  1 ЦРВЕНA, 1 СИНА, 1 ЗЕЛЕНА, 1 ЖОЛТА, 1 РОЗЕВА И 1 ВИОЛЕТОВА КАПСУЛА УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА: ЕДНА КАПСУЛА БОЈА СТАВЕТЕ ВО ЧАША СО 100 мл. ТОПЛА ВОДА И ДОДАДЕТЕПовеќе

ТЕЧНИ БОИ

ТЕЧНИ БОИ
ТЕЧНИ ПРЕХРАНБЕНИ БОИ ЗА БОЈАДИСУВАЊЕ НА ЈАЈЦА Упатство за употреба Декларација на производот ТЕЧНИ БОИ СОДРЖИНА: 5 КЕСИЧКИ СО ТЕЧНА БОЈА (ЦРВЕНА,ЖОЛТА,ЗЕЛЕНА,СИНА И РОЗЕВА БОЈА) УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА: СВАРЕТЕ ГИ ПРЕТХОДНО ИЗМИЕНИТЕ ЈАЈЦА. ВО 5 РАЗЛИЧНИИ САДЧИЊА СТАВЕТЕ 100 МЛ ВОДА,ВО СЕКОЕ ОД НИВ ДОДАДЕТЕ ПО 1-2Повеќе

ВЕЛИГДЕНСКИ КРИСТАЛ

ВЕЛИГДЕНСКИ КРИСТАЛ
КРИСТАЛИ ЗА ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА Упатство за употреба Декларација на производот КРИСТАЛИ ЗА ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА: СТАВЕТЕ ГИ ПРЕТХОДНО ИЗМИЕНИТЕ 10 ЈАЈЦА ВО САД СО ВОДА. СОДРЖИНАТА НА КЕСИЧКАТА ПОСИПЕТЕ ЈА НА СЕКОЕ ЈАЈЦЕ ВО ЛАДНАТА ВОДА. СВАРЕТЕ ГИ НА ТИВОК ОГАН И ОСТАВЕТЕ ГИ ДАПовеќе

КОМПЛЕТ КРИСТАЛИ ЗА 10 ЈАЈЦА

КОМПЛЕТ КРИСТАЛИ ЗА 10 ЈАЈЦА
КОМПЛЕТ КРИСТАЛИ ЗА 10 ЈАЈЦА Упатство за употреба Декларација на производот КОМПЛЕТ КРИСТАЛИ ЗА 10 ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА КАПАЦИТЕТ: ЗА КРИСТАЛИЗИРАЊЕ НА 10 ЈАЈЦА СОДРЖИНА: ЕДНО ПАКЕТЧЕ ВЕЛИГДЕНСКИ КРИСТАЛ, 4 КАПКОМЕТРИ СО КОНЦЕНТРИРАНА ТЕЧНА БОЈА. УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА: ПОТРЕБЕН МАТЕРИЈАЛ: 10 БЕЛИ ЈАЈЦА, НОЖИЧКИ, КУЈНСКА ХАРТИЈА, ПЛОСНАТА ЧИНИЈА, ЕДЕН КОМПЛЕТ КРИСТАЛИ ЗАПовеќе

КОМПЛЕТ КРИСТАЛИ ЗА ЈАЈЦА

КОМПЛЕТ КРИСТАЛИ ЗА ЈАЈЦА
КОМПЛЕТ КРИСТАЛИ ЗА ЈАЈЦА Упатство за употреба Декларација на производот КОМПЛЕТ КРИСТАЛИ ЗА 20 ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА КАПАЦИТЕТ: ЗА КРИСТАЛИЗИРАЊЕ НА 20 ЈАЈЦА СОДРЖИНА: ДВЕ ПАКЕТЧИЊА ВЕЛИГДЕНСКИ КРИСТАЛИ, 4  ПРАЗНИ ПИПЕТИ, 4 КЕСИЧКИ СО ТЕЧНА БОЈА. УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА: СВАРЕНИ И ПРЕТХОДНО ИЗМИЕНИ ЈАЈЦА, СТАВЕТЕ ГИ ВО САД СО ЛАДНАПовеќе

СВЕТКАВИ ЈАЈЦА

СВЕТКАВИ ЈАЈЦА
СВЕТКАВИ ЈАЈЦА Упатство за употреба Декларација на производот СВЕТКАВИ ЈАЈЦА СОДРЖИНА: 3 ГЕЛ БОИ, ЗАШТИТНИ РАКАВИЦИ, ДЕКОРАТИВНИ СВЕТКИ. УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА: СВАРЕНИ И ПРЕТХОДНО ИЗМИЕНИ ЈАЈЦА, ОСТАВЕТЕ ГИ ДА СЕ ИСУШАТ. ВО ЧАША СО ТОПЛА ВОДА, СТАВЕТЕ ГИ КЕСИЧКИТЕ ДА СТАНАТ ВО ТЕЧНА СОСТОЈБА И ПОТРЕСЕТЕ ЈА КЕСИЧКАТАПовеќе

ЕФЕКТ ГЕЛ БОЈА

ЕФЕКТ ГЕЛ БОЈА
ЕФЕКТ ГЕЛ БОЈА ЗА ОБОЈУВАЊЕ НА ЈАЈЦА Упатство за употреба Декларација на производот ЖЕЛАТИН СО ЕФЕКТ НА ЗЛАТО ЗА 40 ЈАЈЦА УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА: ПОТРЕБЕН МАТЕРИЈАЛ: 40 СВАРЕНИ, ТОПЛИ, БЕЛИ ЈАЈЦА, НОЖИЦИ, ЧАША СО ТОПЛА ВОДА, ПЛОСНАТА ЧИНИЈА ЗА БОЈАДИСАНИТЕ ЈАЈЦА, ВИЛЕДА, ЕДНА ОПАКОВКА ЖЕЛАТИН СО ЕФЕКТ НАПовеќе

БИСЕРНА ГЕЛ БОЈА

БИСЕРНА ГЕЛ БОЈА
БИСЕРНА ГЕЛ БОЈА Упатство за употреба Декларација на производот САТЕН ГЕЛ БОЈА СОДРЖИНА: 5 ГЕЛ БОИ, ЗАШТИТНИ РАКАВИЦИ. УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА: СВАРЕНИ И ПРЕТХОДНО ИЗМИЕНИ ЈАЈЦА, ОСТАВЕТЕ ГИ ДА СЕ ИСУШАТ И ОЛАДАТ. ВО ЧАША СО ТОПЛА ВОДА, СТАВЕТЕ ГИ КЕСИЧКИТЕ ДА СТАНАТ ВО ТЕЧНА СОСТОЈБА И ПОТРЕСЕТЕПовеќе

ТРАДИЦИЈА, КВАЛИТЕТ И ДОВЕРБА
ДПТУ ПАЛЕТА 7 дооел
ул. Герника бр. 81
1000 Скопје, Македонија
Тел/Факс: +389 2 2793 087
Моб: +389 78 266 793; +389 78 266 585
Е-маил: info@paleta7.com