СВЕТКАВИ ЈАЈЦА

СВЕТКАВИ ЈАЈЦА

СВЕТКАВИ ЈАЈЦА

СОДРЖИНА: 3 ГЕЛ БОИ, ЗАШТИТНИ РАКАВИЦИ, ДЕКОРАТИВНИ СВЕТКИ.

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА:
СВАРЕНИ И ПРЕТХОДНО ИЗМИЕНИ ЈАЈЦА, ОСТАВЕТЕ ГИ ДА СЕ ИСУШАТ. ВО ЧАША СО ТОПЛА ВОДА, СТАВЕТЕ ГИ КЕСИЧКИТЕ ДА СТАНАТ ВО ТЕЧНА СОСТОЈБА И ПОТРЕСЕТЕ ЈА КЕСИЧКАТА ЗА ДА СЕ ИЗЕДНАЧАТ СОСТОЈКИТЕ, ИСТИСНЕТЕ 2-3 КАПКИ ВРЗ ЈАЈЦЕТО, РАЗМАЧКАЈТЕ ГИ СО ГЕЛОТ И НАРОСЕТЕ ВРЗ ОБОЕНИТЕ ЈАЈЦА ОД ДЕКОРАТИВНИТЕ СВЕТКИ.
ПРЕПОРАКА: ЗА СИТЕ БОИ, КОРИСТЕТЕ БЕЛИ ЈАЈЦА.

КАПАЦИТЕТ: ЗА ОБОЈУВАЊЕ НА 30 ЈАЈЦА

СОВЕТ: ДА СЕ ЧУВА НА ТЕМПЕРАТУРА ДО 25oC

НАШ ПРЕДЛОГ:
СЕТО ОВА МОЖЕТЕ ДА ГО ПРОСЛЕДИТЕ НА СЛЕДНИТЕ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ:

  • FB page “Paleta 7”
  • You Tube со внесување на фразата: “Farbanje jajca – Svetkavi jajca – Paleta 7”

 СРЕЌНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ

СОСТАВ: Е122, E555, E171, E211, E202, E102, Е133, Е127, Е110, Е555, Gelatine
УПОТРЕБЛИВО ДО:
СЕРИЈА 

БАР КОД: 5310292000899
ЗБИРНО ПАКУВАЊЕ: 1/6; 1/12
ТРАНСПОРТНО ПАКУВАЊЕ: 1/72
НЕТО:
БРУТО ТЕЖИНА:
ДИМЕНЗИИ:
ОБЕМ:

+ Упатство за употреба

СВЕТКАВИ ЈАЈЦА

СОДРЖИНА: 3 ГЕЛ БОИ, ЗАШТИТНИ РАКАВИЦИ, ДЕКОРАТИВНИ СВЕТКИ.

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА:
СВАРЕНИ И ПРЕТХОДНО ИЗМИЕНИ ЈАЈЦА, ОСТАВЕТЕ ГИ ДА СЕ ИСУШАТ. ВО ЧАША СО ТОПЛА ВОДА, СТАВЕТЕ ГИ КЕСИЧКИТЕ ДА СТАНАТ ВО ТЕЧНА СОСТОЈБА И ПОТРЕСЕТЕ ЈА КЕСИЧКАТА ЗА ДА СЕ ИЗЕДНАЧАТ СОСТОЈКИТЕ, ИСТИСНЕТЕ 2-3 КАПКИ ВРЗ ЈАЈЦЕТО, РАЗМАЧКАЈТЕ ГИ СО ГЕЛОТ И НАРОСЕТЕ ВРЗ ОБОЕНИТЕ ЈАЈЦА ОД ДЕКОРАТИВНИТЕ СВЕТКИ.
ПРЕПОРАКА: ЗА СИТЕ БОИ, КОРИСТЕТЕ БЕЛИ ЈАЈЦА.

КАПАЦИТЕТ: ЗА ОБОЈУВАЊЕ НА 30 ЈАЈЦА

СОВЕТ: ДА СЕ ЧУВА НА ТЕМПЕРАТУРА ДО 25oC

НАШ ПРЕДЛОГ:
СЕТО ОВА МОЖЕТЕ ДА ГО ПРОСЛЕДИТЕ НА СЛЕДНИТЕ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ:

  • FB page “Paleta 7”
  • You Tube со внесување на фразата: “Farbanje jajca – Svetkavi jajca – Paleta 7”

 СРЕЌНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ

+ Декларација на производот

СОСТАВ: Е122, E555, E171, E211, E202, E102, Е133, Е127, Е110, Е555, Gelatine
УПОТРЕБЛИВО ДО:
СЕРИЈА 

БАР КОД: 5310292000899
ЗБИРНО ПАКУВАЊЕ: 1/6; 1/12
ТРАНСПОРТНО ПАКУВАЊЕ: 1/72
НЕТО:
БРУТО ТЕЖИНА:
ДИМЕНЗИИ:
ОБЕМ:

ТРАДИЦИЈА, КВАЛИТЕТ И ДОВЕРБА
ДПТУ ПАЛЕТА 7 дооел
ул. Герника бр. 81
1000 Скопје, Македонија
Тел/Факс: +389 2 2793 087
Моб: +389 78 266 793; +389 78 266 585
Е-маил: info@paleta7.com