ТЕЧНИ БОИ

ТЕЧНИ ПРЕХРАНБЕНИ БОИ ЗА БОЈАДИСУВАЊЕ НА ЈАЈЦА

ТЕЧНИ БОИ

СОДРЖИНА: 5 КЕСИЧКИ СО ТЕЧНА БОЈА (ЦРВЕНА,ЖОЛТА,ЗЕЛЕНА,СИНА И РОЗЕВА БОЈА)

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА:
СВАРЕТЕ ГИ ПРЕТХОДНО ИЗМИЕНИТЕ ЈАЈЦА. ВО 5 РАЗЛИЧНИИ САДЧИЊА СТАВЕТЕ 100 МЛ ВОДА,ВО СЕКОЕ ОД НИВ ДОДАДЕТЕ ПО 1-2 ЛАЖИЦИ АЛКОХОЛЕН ОЦЕТ КАКО И ПО ЕДНА ОД ТЕЧНИТЕ БОИ КОИ ГИ СОДРЖИ ПАКУВАЊЕТО ТЕЧНИ БОИ.СВАРЕНИТЕ ЈАЈЦА,ЕДНО ПО ЕДНО ПОТОПУВАЈТЕ ГИ ВО РАСТВОРЕНИТЕ БОИ И ЗА 5-10 СЕКУНДИ ЌЕ ЈА ДОБИЕТЕ САКАНАТА БОЈА.

КАПАЦИТЕТ: ЗА ОБОЈУВАЊЕ НА 50 ЈАЈЦА

СОВЕТ: ЗА ЦРВЕНАТА И ЗЕЛЕНАТА БОЈА КОРИСТЕТЕ ЖОЛТИ ЈАЈЦА; ЗА ЖОЛТА,СИНА И РОЗЕВА БОЈА КОРИСТЕТЕ БЕЛИ ЈАЈЦА.

НАШ ПРЕДЛОГ:
СЕТО ОВА МОЖЕТЕ ДА ГО ПРОСЛЕДИТЕ НА СЛЕДНИТЕ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ:

  • FB page “Paleta 7”
  • You Tube со внесување на фразата: “Farbanje jajca – Tecni boi – Paleta 7”

 СРЕЌНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ

СОСТАВ: H20, E102, E122, E127, E133, E110
УПОТРЕБЛИВО ДО:
СЕРИЈА 

БАР КОД: 5310292000905
ЗБИРНО ПАКУВАЊЕ: 1/6; 1/12
ТРАНСПОРТНО ПАКУВАЊЕ: 1/72
НЕТО:
БРУТО ТЕЖИНА:
ДИМЕНЗИИ:
ОБЕМ:

+ Упатство за употреба

ТЕЧНИ БОИ

СОДРЖИНА: 5 КЕСИЧКИ СО ТЕЧНА БОЈА (ЦРВЕНА,ЖОЛТА,ЗЕЛЕНА,СИНА И РОЗЕВА БОЈА)

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА:
СВАРЕТЕ ГИ ПРЕТХОДНО ИЗМИЕНИТЕ ЈАЈЦА. ВО 5 РАЗЛИЧНИИ САДЧИЊА СТАВЕТЕ 100 МЛ ВОДА,ВО СЕКОЕ ОД НИВ ДОДАДЕТЕ ПО 1-2 ЛАЖИЦИ АЛКОХОЛЕН ОЦЕТ КАКО И ПО ЕДНА ОД ТЕЧНИТЕ БОИ КОИ ГИ СОДРЖИ ПАКУВАЊЕТО ТЕЧНИ БОИ.СВАРЕНИТЕ ЈАЈЦА,ЕДНО ПО ЕДНО ПОТОПУВАЈТЕ ГИ ВО РАСТВОРЕНИТЕ БОИ И ЗА 5-10 СЕКУНДИ ЌЕ ЈА ДОБИЕТЕ САКАНАТА БОЈА.

КАПАЦИТЕТ: ЗА ОБОЈУВАЊЕ НА 50 ЈАЈЦА

СОВЕТ: ЗА ЦРВЕНАТА И ЗЕЛЕНАТА БОЈА КОРИСТЕТЕ ЖОЛТИ ЈАЈЦА; ЗА ЖОЛТА,СИНА И РОЗЕВА БОЈА КОРИСТЕТЕ БЕЛИ ЈАЈЦА.

НАШ ПРЕДЛОГ:
СЕТО ОВА МОЖЕТЕ ДА ГО ПРОСЛЕДИТЕ НА СЛЕДНИТЕ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ:

  • FB page “Paleta 7”
  • You Tube со внесување на фразата: “Farbanje jajca – Tecni boi – Paleta 7”

 СРЕЌНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ

+ Декларација на производот

СОСТАВ: H20, E102, E122, E127, E133, E110
УПОТРЕБЛИВО ДО:
СЕРИЈА 

БАР КОД: 5310292000905
ЗБИРНО ПАКУВАЊЕ: 1/6; 1/12
ТРАНСПОРТНО ПАКУВАЊЕ: 1/72
НЕТО:
БРУТО ТЕЖИНА:
ДИМЕНЗИИ:
ОБЕМ:

ТРАДИЦИЈА, КВАЛИТЕТ И ДОВЕРБА
ДПТУ ПАЛЕТА 7 дооел
ул. Герника бр. 81
1000 Скопје, Македонија
Тел/Факс: +389 2 2793 087
Моб: +389 78 266 793; +389 78 266 585
Е-маил: info@paleta7.com