[:mk]Производи[:en]Products[:sr]Proizvodi[:]

КОМПЛЕТ КРИСТАЛИ ЗА 10 ЈАЈЦА

КОМПЛЕТ КРИСТАЛИ ЗА 10 ЈАЈЦА

КОМПЛЕТ КРИСТАЛИ ЗА 10 ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА

Искристализирајте ги Вашите велигденски јајца:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО
За да си ја олесните работата, во прилог, погледнете го youtube видеото, кое ќе го најдете во описот на производот.

Повеќе

КОМПЛЕТ КРИСТАЛИ ЗА 20 ЈАЈЦА

КОМПЛЕТ КРИСТАЛИ ЗА 20 ЈАЈЦА

КОМПЛЕТ КРИСТАЛИ ЗА 20 ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА

Искристализирајте ги Вашите велигденски јајца:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО
За да си ја олесните работата, во прилог, погледнете го youtube видеото, кое ќе го најдете во описот на производот.

Повеќе

ЖЕЛАТИН СО СЈАЈ ЗА 40 ЈАЈЦА

ЖЕЛАТИН СО СЈАЈ ЗА 40 ЈАЈЦА

ЖЕЛАТИН СО СЈАЈ ЗА ОБОЈУВАЊЕ НА 40 ЖЕЛАТИНОВИ ЈАЈЦА

Најлесен начин за обојување на велигденски јајца:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО
За да си ја олесните работата, во прилог, погледнете го youtube видеото, кое ќе го најдете во описот на производот.

Повеќе

СЕДЕФАСТ ЖЕЛАТИН ЗА 40 ЈАЈЦА

СЕДЕФАСТ ЖЕЛАТИН ЗА 40 ЈАЈЦА

ЖЕЛАТИН СЕДЕФАСТ ЗА ОБОЈУВАЊЕ НА 40 СЕДЕФАСНИ ЈАЈЦА

Најлесен начин за обојување на велигденски јајца:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО
За да си ја олесните работата, во прилог, погледнете го youtube видеото, кое ќе го најдете во описот на производот.

Повеќе

ЖЕЛАТИН СО ЕФЕКТ НА ЗЛАТО ЗА 40 ЈАЈЦА

ЖЕЛАТИН СО ЕФЕКТ НА ЗЛАТО ЗА 40 ЈАЈЦА

ЖЕЛАТИН СО ЕФЕКТ НА ЗЛАТО ЗА ОБОЈУВАЊЕ НА 40 ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА

Најлесен начин за обојување на велигденски јајца:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО
За да си ја олесните работата, во прилог, погледнете го youtube видеото, кое ќе го најдете во описот на производот.

Повеќе

ДРАГОЦЕНИ ЈАЈЦА

ДРАГОЦЕНИ ЈАЈЦА

ДРАГОЦЕНИ ЈАЈЦА ЗА ОБОЈУВАЊЕ И ДЕКОРИРАЊЕ НА 30 ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА

За обојување и декорирање на Велигденски јајца:
*ЕДНОСТАВНО
*БРЗО
*ЛЕСНО
За да си ја олесните работата, во прилог, погледнете го youtube видеото, кое ќе го најдете во описот на производот.

Повеќе

МАГИЧЕН КОМПЛЕТ

МАГИЧЕН КОМПЛЕТ

МАГИЧЕН КОМПЛЕТ ЗА ОБОЈУВАЊЕ И ИСЦРТУВАЊЕ НА 30 ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА

За исцртување и декорирање на велигденски јајца:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО
За да си ја олесните работата, во прилог, погледнете го youtube видеото, кое ќе го најдете во описот на производот.

Повеќе

ЗЛАТНО ЈАЈЦЕ

ЗЛАТНО ЈАЈЦЕ

ЗЛАТНО ЈАЈЦЕ ЗА ОБОЈУВАЊЕ НА 30 ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА

Најлесен начин за обојување на велигденски јајца:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО
За да си ја олесните работата, во прилог, погледнете го youtube видеото, кое ќе го најдете во описот на производот.

Повеќе

ДЕКУПАЖ

ДЕКУПАЖ

ДЕКУПАЖ ЗА ДЕКОРИРАЊЕ НА 30 ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА

За декорирање на Велигденски јајца:
*ЕДНОСТАВНО
*БРЗО
*ЛЕСНО
За да си ја олесните работата, во прилог, погледнете го youtube видеото, кое ќе го најдете во описот на производот.

Повеќе

ВОСОЧНИ ЈАЈЦА

ВОСОЧНИ ЈАЈЦА

КОМПЛЕТ ВОСОЧНИ ЈАЈЦА ЗА ОБОЈУВАЊЕ И ДЕКОРИРАЊЕ ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА

Најлесен начин за обојување, декорирање и цртање на велигденски јајца:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО
За да си ја олесните работата, во прилог, погледнете го youtube видеото, кое ќе го најдете во описот на производот.

Повеќе

ТРАДИЦИЈА, КВАЛИТЕТ И ДОВЕРБА
ДПТУ ПАЛЕТА 7 дооел
ул. Герника бр. 81
1000 Скопје, Македонија
Тел/Факс: +389 2 2793 087
Моб: +389 78 266 793; +389 78 266 585
Е-маил: info@paleta7.com