[:mk]Бои и Комплети[:en]Dye and Sets[:sr]Boje i Kompleti[:]

БИСЕРЕН ЖЕЛАТИН – ЦРВЕН

БИСЕРЕН ЖЕЛАТИН - ЦРВЕН

БИСЕРЕН ЖЕЛАТИН – ЦРВЕН

Најлесен начин за обојување на Велигденски јајца:
*ЕДНОСТАВНО
*БРЗО
*ЛЕСНО
За да си ја олесните работата, во прилог, погледнете го youtube видеото, кое ќе го најдете во описот на производот.

Повеќе

БИСЕРЕН ЖЕЛАТИН – ЖОЛТ

БИСЕРЕН ЖЕЛАТИН - ЖОЛТ

БИСЕРЕН ЖЕЛАТИН – ЖОЛТ

Најлесен начин за обојување на Велигденски јајца:
*ЕДНОСТАВНО
*БРЗО
*ЛЕСНО
За да си ја олесните работата, во прилог, погледнете го youtube видеото, кое ќе го најдете во описот на производот.

Повеќе

БИСЕРЕН ЖЕЛАТИН – ЗЕЛЕН

БИСЕРЕН ЖЕЛАТИН - ЗЕЛЕН

БИСЕРЕН ЖЕЛАТИН – ЗЕЛЕН

Најлесен начин за обојување со бисерен сјај на велигденски јајца:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО
За да си ја олесните работата, во прилог, погледнете го youtube видеото, кое ќе го најдете во описот на производот.

Повеќе

БИСЕРЕН ЖЕЛАТИН – ПЛАВ

БИСЕРЕН ЖЕЛАТИН - ПЛАВ

БИСЕРЕН ЖЕЛАТИН ПЛАВ

Најлесен начин за обојување со бисерен сјај на велигденски јајца:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО
За да си ја олесните работата, во прилог, погледнете го youtube видеото, кое ќе го најдете во описот на производот.

Повеќе

ЖИВОТИНСКО ЦАРСТВО

ЖИВОТИНСКО ЦАРСТВО

ЖИВОТИНСКО ЦАРСТВО

Најлесен начин за декорирање на Велигденските јајца за дечињата:
* ЕДНОСТАВНО
* БРЗО
* ЛЕСНО

Повеќе

ТРАДИЦИЈА, КВАЛИТЕТ И ДОВЕРБА
ДПТУ ПАЛЕТА 7 дооел
ул. Герника бр. 81
1000 Скопје, Македонија
Тел/Факс: +389 2 2793 087
Моб: +389 78 266 793; +389 78 266 585
Е-маил: info@paleta7.com